Konco-konco ku

Tuesday, June 19, 2012

TEMPE PANAS!! SKANDAL TERBARU GUAN ENG!! GADAI MARUAH DEMI BELALAI CINA!!!



Dyana Sofya.. Inilah gadis Melayu terakhir yang telah memberikan 'maruah' nya kepada Lim Kit Siang dan DAP parti rasis. Anak gadis ini jugalah yang bakal melalak dipentas ceramah supaya menyokong DAP kerana atas dasar kononnya parti DAP adalah untuk semua.


Gadis Melayu lulusan UiTM ini telah dijadikan penceramah untuk menarik golongan Melayu terutama anak muda supaya bersama-samanya dalam parti rasis DAP ini. Anak muda Melayu dijanjikan tubuhnya jika menyertai DAP dan menjadi ahli.

Mari kita tonton ceramah sex nya bersama Guan Eng:

Ini pula video salah satu daripada ceramah Cik Dyana.


Sumber: MyMassa

15 comments:

  1. sapa gilakan harta dunia boleh lah join dap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dei, what about what Karpal Singh says" Over my dead body " does that rings a bell? Anyway jurusan apa lu ni kat Uitm dulu? Lulusan apa? Suatu solan cepu mas untuk lu haprak, ada dapat pinjaman kah sewaktu dalam Uitm dulu? Ingin jugak nak kenal ngan lu punya mak bapak supaya kami nak sekolahkan mereka . Lu ni is just a half baked politician , malu nak gelarkan awak seorang Melayu, wasted to give you a seat in Uitm for studies, why dont you ask for Dong Ziong for scholarship , i.e if you can!Look at Selangor /Penang Exco line up, any prominent melayus, so stupid one lah you. I wonder if you're one of that fella in the methodist church at damansara, of course you're not , but you sure think like one , wau lau weh.

      Delete
  2. MINAH NI BELUM LAHIR LAGI PADA 13 MEI, 1969. KALAU DIA ADA WAKTU TU ....TAULAH DIA SIAPA ITU DAP? KASIHAN ANAK GADIS MELAYU YANG LUPA DARATAN....DAH BACA KE BUKU MAY 13...IF NOT YOU BETTER DO SOME READING AND SOUL SEACHING.

    DARI SEORANG ANAK YANG HILANG AYAHNDA TANPA PUSARA DEK MAY 13.I WILL NEVER EVER FORGET TILL TODAY.

    DULU KINI DAN SELAMANYA UMNO DEMI AGAMA, BANGSA DAN NEGARA.

    ReplyDelete
  3. Saya sbnrnya dh mls dh ckp psl orng pmpuan dlm politit trjun,yg xsdrkn diri trmasuklah dyana sofya,akn brceramah sne sni,mki hamun@mburuk2kn kerajaan@pelbagai tuduhn@xbrfakta dilemparkan, sbnrnya dyana kne buka mata,hati dn fkiran yg masih fresh dn bknnya buta dlm segala2nya,inilah orng mlyu xsdrkn dirinya,dulu merayu2 mhon pelbgai pnjaman sne sni...jgn buta sejarah politik tanah air trmasuk sejarah politik DAP...disebbkn tindakan kamu orng di PP sgt2 kcewa dn mrah....spttnya kamulah tulng blkng orng muda,disbbkn hnya suap mkn@sbgnya kamu sdh lupe diri yg siapa sbnrnnya...sdgkn Tuanku Abd Aziz pn kuar party inikn pula kamu yg masih @ sgt222222 mentah dlm senario party politik trutamanya DAP yang rasis itu... semua orng tau tpi kamu buta segala2nya....fkir2knlah kamu....

    ReplyDelete
  4. Minah ni kalau uitm dibuka kepada semua, percayalah kempunan le dia nak masuk U dan bila tak dapat sambung belajar kerja yang layak dia buat ialah pembantu kepada cleaner aci yang gaji rm 500 tu.

    ReplyDelete
  5. Dap has challenged through out rasis concerns, you`re wonders to be Dap memberships and winable candidate.dyana sofya...you are blinders and just nothing or zero knowledgeble in political senario.Did you still remember what`s Mr.Karpal Singh say? don`t be blinders your heart,mind and all your fucture@spiritual de cor through Umno@BN.Surely you still keep it "Over my dead body" mention Karpal Singh..Does the ring a bell?? Don`t care what your accademic are but don`t simply blinding your heart@mind!!what the haprak girl you are??? Surely before you are graduated..accese for PTPTN and many others. Who provided you all this?? Dont simply blinding your heart....You are just nothing in knowledgeble politician view..what1s the hell you are and blinding girl. Government have just wasted to give the seat for you in Uitm before for studies. Did you about your cronology live? Dont simply blinding your eye and the hell,so stupid and idiot you are dyana sofya....

    ReplyDelete
  6. kesian ye pompuan macam ni....dahla buta sejarah lagi bengap xtau ambil tahu..pastu sanggup gadai pe saja..bangsa,agama,negara..silapx ..maruah gak hingga sanggup sekongkol ngan DAP ni...selalunya golongan ni terdiri dari golongan yg kecewa..x dpt apa yg dihajati ..jln mudah joint golongan ni mcm perangai Pemimpin Pembangkang...sedarx la wahai melayu...mcm Tun M kata...MELAYU MUDAH LUPA...

    ReplyDelete
  7. ini barang jilat weh...aku nk jd ahli dap seumur idup tp nk main 3x sehari.kahkahkah

    ReplyDelete
  8. Ada kah si bodoh melayu ni dari Tanjung? Dak kut, sebab dia ni dan "mak bapak serta ahli keluarga dia" tak ingat sacrifice atau pun pengorbanan ahli politikus dan juga seluruh kaum MELAYU terhadap penubuhan kerajaaan BN di Penang. Walau pun pengundi Melayu beri undian terhadap kaum lain yakni kaum cina sewaktu era BN, akan tetapi MELAYU akan tetap beralah , beri kaum cina , MCA, Gerakan untuk menerajui sebagai kerajaan Pulau Pinang. Sewaktu dulu UMNO , sebagai parti yang memenangi lebih kerusi ADUN tetap memberi kaum cina untuk menjadi ketua menteri, lu apa tau! Baru setahun jagung nak hidup dah pandai nak kutuk kaum sendiri,"Lulusan Uitm" konon!Urusan diri sendiri serta menjaga maruah orang MELAYU dan warisan tok nenek pun tak pandai nak menilai mau berceremah politik mengutuk bangsa sendiri. You are a drop out in our MALAY society. Bangsa melayu yang tak kenal budi, sorry to say mak bapak lu tak pandai nak jaga, kalau saya lah bapak lu, dah lama kena pelempang!Jenis apa ni kaum melayu kutuk melayu. Hap Sere Na pete!@

    ReplyDelete
  9. Melayu memang suka pat2 jadi barua ni.Bayarlah sikit kan,pasti dijilatnya akan tuannya sampai ke lubang jub.Melayu melayu manalah tak tergadai tanahair kalau ada ramai species barua macam ni

    ReplyDelete
  10. Yo, yes you, Dyana. This is the cyberworld that you've ventured into. You have provoked the Malay community. No man /woman is an island . Dont you think that your peers in Uitm does not know your back ground? Do you have that mightier than thou attitude? Or even your "orang kampung"? If you can kutuk the "orang melayu's" or even the BN members from your own peers from other races ,don't they deserve to expose you for what you are? Welcome to the world of politics. If you can vent your anger towards your own race, be prepared to be used by others to vent their anger against you! Pepatah Melayu ada mengingati kepada kita semua,terlajak perahu bolih berundur, terlajak percakapan buruk padah nya. In other words once spoken by you its the gospel truth, once you spit in the sky , it will fall back in your face and if what you say publicly opens a can of worms about you or your family no one's to be blame , blame your stupidity!

    ReplyDelete
  11. this malay women can go to fucking hell..she is no a malay because team-up with the komunisme..fuck DAPig...fuck this whore...

    ReplyDelete
  12. Sedih dan malu tengok pompuan ni. Shame!

    ReplyDelete
  13. pompuan ni tak sedar dan tak tau apa yg berlaku di real world out there. cuba kerja dalam company company yg sekarang ni dah byk bangsa lain jadi manager, boss etc, kirim salam la melayu nak dpt peluang naik pangkat, naik gaji dan bonus hampeh. kenapa? paham2 sendiri la, ada ka bangsa lain nak protect, defend dan guide bangsa melayu bangsa kau?? pikir betul2. bila bangsa2 ni dah dpt kuasa, kau ingat anak2 melayu akan terbela? orang2 misking melayu yg masih melambak, anak2 melay drpd keluarga2 miskin ni makan atau tak, jgn ckp nak beli rumah itu memang jauh sekali. pikir la masak2 woiii!!!! sedangkan melayu masih ada kuasa pun kau boleh tengok sendiri betapa bangsa2 lain dari segi ekonomi, kewangan dan simpanan wang rumah etc berlipat kali ganda cukup untuk cover anak cucu dia orang, mana bangsa kau bangsa melayu kebanyakkannya? sapa nak tolong? so kalau kuasa pun dah takde, kau ingat kat mana bangsa melayu nanti tercampak?? korang tak terpikir ke PKR tu dah jadi pintu kepada DAP untuk meraih undi melayu dan mendapat keselesaan undi dan kerusi? takde PKR, tak dapat DAP merasa nak duduk kerusi2 di penang, selangor etc. but with PKR, see where there are now? sapa yang bagi undi, of course bangsa melayu yang undi pakatan pembangkang kan....DAP gelak besar la....

    ReplyDelete
  14. Kalau takat sembang x guna bro... bangun la ckit, bergerak maju ke depan... kita dah klah semalam, hari ini... adakah esok kita masih nak mengaku kalah

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...