Konco-konco ku

Monday, June 11, 2012

BERITA ANEH!! KARPAL SUDAH NYANYOK AKIBAT HINA HUDUD!!!


Satu email dikirim kepada AIDCNews memaklumkan Karpal Singh telah dimasukkan ke wad urology sebuah hospital kerajaan sejak tiga hari yang lalu.

“Dia (Karpal) sudah mula bercakap-cakap seorang diri dah,” kata pengirim email yang tidak mahu namanya dinyatakan di sini.

Difahamkan Karpal Singh mengalami’delerium’ iaitu sejenis penyakit orang yang keliru atau khayal atau separuh sedar.

10 comments:

  1. Karpal nyanyuk ?......Lagi pening ANU-WAR nak cari pengganti nanti. Sbb dia pembela utama si ANU.......WARRRRRRRrrrrrrrrrrrrrrrrr

    ReplyDelete
  2. Harap2 berita ini benar,insyaAllah dan alhamdulillah.Amin

    ReplyDelete
  3. Ni mesti UNMO punya kerja ni.....

    ReplyDelete
  4. Termakan Karipap yg dimentera kot...agar lupa fakta dan segalanya...yg bolih menggugat....

    ReplyDelete
  5. hospital kerajaan jugak pg..puih!!

    ReplyDelete
  6. Nyanyuk je ke? Kenapa tak mampus terus..? Aman Malaysia..

    ReplyDelete
  7. biar mampus si kapal sing ni apasal masuk hospital kerajaan antar la hospital kat singapore ke israel ke atau kat umah anu war aljuburi

    ReplyDelete
  8. jap lg...mampos terus lah tu...asyik kena sumpah jekkk..

    ReplyDelete
  9. Allhamdullilah...Allah telah menunjukan kekuasaan nya.

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...