Konco-konco ku

Wednesday, May 9, 2012

PENGUMUMAN: PM NAJIB AKAN RASMI EMPAT ACARA BESAR BN SELANGOR ESOK!!!


SHAH ALAM, Selasa, 8 Mei 2012 – Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak akan merasmikan secara serentak empat acara anjuran BN Selangor termasuk Pusat Khidmat Rakyat (PAKAR) di pejabat UMNO negeri di sini pada jam 12.30 tengah hari Khamis ini.

Koordinator BN Selangor, Datuk Seri Ir. Mohd Zin Mohamed berkata, Perdana Menteri akan turut melancarkan lagu Sayangi Selangor Yakini BN , penubuhan Persatuan Barisan Artis Nasional (BRAN) peringkat nasional dan flag-off teksi-teksi tempatan.

Beliau berkata, hadiah istimewa disediakan bagi pemanggil bertuah yang dapat bercakap dengan Perdana Menteri  ketika majlis perasmian PAKAR BN Selangor yang dijadualkan antara jam 1.30 petang dan 2 petang.

Penduduk tempatan boleh menelefon PAKAR BN Selangor di talian 1300-22-2626 untuk menyampaikan sendiri sebarang aduan mengenai pelbagai masalah di negeri ini kepada Perdana Menteri yang juga Pengerusi BN Selangor.

Lagu Sayangi Selangor Yakini BN  akan dinyanyikan oleh Kumpulan Koir Lim Kok Wing manakala pelancaran BRAN bakal menampilkan artis-artis terkemuka tanah air termasuk  Erry Putra,  Lutfya AF dan Ayu OIAM.

Perdana Menteri juga akan melakukan flag-off sekumpulan pemandu teksi anggota Persatuan Pemandu Teksi Selangor yang berpakaian baju BN dan memasang bendera BN pada teksi masing-masing.

No comments:

Post a Comment

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...