Konco-konco ku

Wednesday, May 2, 2012

PENIPUAN AHLI MAJLIS KAJANG DIPERSOALKAN!!


Ahli Majlis Kajang Lee Kee Hiong yang juga saksi dalam kes Teoh Beng Hock ketika disoal di bawah sumpah pada Suruhanjaya Diraja mengakui beliau terlibat dengan dua buah syarikat iaitu WSK Services dan Hong Chae Enterprise. Lee Kee Hiong juga merupakan bekas pembantu kepada Exco Ean Yong Hian. Namun begitu, beliau memberikan kenyataan berbeza ketika disoal oleh pihak wartawan dan kenyataan beliau dikeluarkan oleh portal Free Malaysia Today. Beberapa ahli DAP tidak berpuas hati kerana tiada tindakan dikenakan ke atas beliau.Laporan awal menyatakan bahawa WSK Services memasukkan sejumlah wang ke dalam akuan DAP cawangan Serdang Aman.


Ulasan
Perbezaan kenyataan antara portal Free Malaysia Today dan laporan RCI menunjukkan beliau tidak amanah dan tidak menghormati Suruhanjaya Diraja yang dinaungi oleh YDP Agong. Boleh rujuk laporan RCI TBH untuk perbandingan. Muka surat 37 kalau tak salah. Dijangka tindakan susulan ialah pihak DAP yg tidak berpuashati akan melaporkan kepada YDP Agong.

p/s sumber dari pihak dalaman DAP sendiri.

1 comment:

  1. muka ni muka HARAM JADAH BABI SIAL!!! kalau dah namanya DAPig babi..mana boleh tak tipu maaaa... lu punya ketua LGE pun manyak kuat menipu lidah bercabang selupa biawak maaa..MENIPU dan BOHONG adalah lumrah DAPig!!!

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...