Konco-konco ku

Friday, May 11, 2012

GERUN GILA TENGOK ORANG @UMNO66 BERKUMPUL!!!



Sekarang jam 6 petang, ribuan manusia membanjiri stadium Bukit Jalil untuk meraikan bersama-sama. Jom datang berhimpun. Confirm yang ni tak ada kena water canon dan gas pemedih mata.

11 comments:

  1. Nanti ada pula mulut2 yang cakap gambar ni edit je. Dasar pembangkang

    ReplyDelete
  2. Ini tak termasuk aku sorang. Silent voter!

    VIVA UMNO FOREVER!!!

    ReplyDelete
  3. Nanti orang sebelah sana cakap "alaa..kitaorang 300 ribu tak kecoh pun. Ni satu stadium pun tak penuh."

    ReplyDelete
  4. bila hati iri semua yang baik dipandang jahat je, emosi ambil tempat kewarasan

    ReplyDelete
  5. umno terus mara..utk rakyat malaysia

    ReplyDelete
  6. TERBAEEK......

    ReplyDelete
  7. Pakat pakat solat magrib noh....

    ReplyDelete
  8. HIDUP UMNO.....
    Sokong UMNO...xmau ulang kesilapan BODOH dulu...hancur Selangor di tangan Perogol2 Rakyat....

    ReplyDelete
  9. Hidup UMNO..terbaekkkk

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...