Konco-konco ku

Thursday, October 18, 2012

USM KELUAR NOTIS "DILARANG MELANCAP"!!

WOW! Ni biar betul punya notis ni? USM buat notis "DILARANG BERONANI". keh3x....

Minta pencerahan dari pihak universiti berkenaan perkara ini. Serius benda ni boleh mencemarkan nama baik USM sendiri.

JB tak mau nak tuduh siapa yang buat. Tapi bagi JB kalau mengikut notis yang tak masuk dek akal ni selalunya dibuat oleh budak-budak nakal kolej berkenaan. Al-maklumlah musim final exam, masing-masing nak release tension dengan cara yang unik.

Ermm...nak tanya.. Longkang boleh tersumbat ke sebab air mani?? hahahahahaha

9 comments:

  1. idea ni asal dari us. ada satu university kat sna yang keluarkan notis macam ni. yang edit je kot

    ReplyDelete
  2. Amalan onani ni boleh menyebabkan minda jadi lemah dan dikatakan boleh menutup pintu rezeki.Jadi untuk mengelakkannya jangan tengok benda2 lucah terutama dari dalam internet.

    Nasihat ikhlas seposen dari aku hehe.

    ReplyDelete
  3. blogger sakit ati ngan usm sbb xdpt msuk usm le 2... boooo....

    ReplyDelete
  4. sian bloger nie...bkn die nk msk usm pn..juz kuar kn cite je...ape la anon atas nie

    ReplyDelete
  5. salam..saya student usm...jelas sekali notis ini adalh palsu kerana usm tak pernah keluarkan notis sebegini...untuk pgetahuan semua..if usm nk kuarkan sesuatu noti..notis tersebut akan ditandatangani oleh pihak pengurusan universiti...dan di usm kami tidak mengguanakan istilah hostel..notis ni adalah palsu dan troll dari pihak yang tidak bertanggungjawap..

    ReplyDelete
  6. hanya mereka yg buka minda shj tahu notis ni sahih atau tidak. pihak universiti takkan sewenang-wenangya mengeluarkan notis yang sedemikian. Fikir-fikirkanlah. walaupun hanya mengeluarkan cerita shj, ia boleh menjadi satu fitnah.

    ReplyDelete
  7. Timbalan Naib canselor University of ClownOctober 18, 2012 at 11:17 PM

    fitnah? ayooo...tak boleh melawak langsung.otak sempit btu la anon kat atas ni.

    mesti org pas kan?

    ReplyDelete
  8. longkang tak sumbat bro, otak tu yg sumbat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setahu saya mmg tak elok onani otak jd lembab dan badan akan jadi lesu. Elok perbykkan berpuasa dan elakkan dari tgk bahan2 yg boleh buat syiok sendiri.

      Delete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...