Konco-konco ku

Thursday, October 11, 2012

YB PAKATAN MANA YANG BERSETUBUH DENGAN PELACUR INDON NI??

KANTOI!! Asal nama orang pakatan pembangang ada je cerita lucah yang terbongkar. Aku pun kadang-kadang naik hairan juga dengan pemimpin dari pakatan ni. Apa dah tak ade kerja lain ke asyik nak tibai bini orang lah, pelacur lah, mamat jambu gay lah, chinadoll lah. 

Tapi tak boleh salahkan YB pakatan ni jugak. Sebabkan selalu sangat baca harakah, maka nak try la ubat kuat sedas dua. Tengok bini sendiri pun tak naik-naik juga, try la cari pengganti. Baru puashati. Ye tak?

Blog TokGuru86 di SINI bakal mendedahkan siapakah gerangan yang berada di dalam video 3gp di atas tu. Dia bagi hint yang kukuh, PEMIMPIN PR PERAK, ganas TokGuru86 ni. Nak lawan PapaGomo gamaknya. 

Tak mau berceloteh panjang. Kita tunggu lah apa pendedahan yang blog TokGuru86 nak buat lepas ni. Kalau setakat gambar je bagi tunjuk aku pun banyak. Nak yang mana? Anwar main ChinaDoll? Azmin dijamah aiskrim? Eli Wong hutan berkabus hitam? Mat Sabu hidu bau Normah? Bahalol Amin jam 3 pagi? Banyak koleksi...

Ni nak tambah koleksi terbaru pulak.. Adoi! penuh lah hard-disc aku ni...hahaha

No comments:

Post a Comment

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...