Konco-konco ku

Monday, October 15, 2012

DEDAH GRAND DESIGN PAKATAN BAKAL MENGHANCURKAN MALAYSIA

Agenda pakatan merampas Malaysia dari barisan kerap kali kedengaran sejak dua menjak ini lagi-lagi kita sekarang sedang berada dalam zon kehangatan pilihanraya yang bakal berlangsung tidak tahu bila.

Satu persatu matlamat asal pakatan berjaya didedahkan oleh beberapa orang yang pernah terjerumus ke dalam lembah kehinaan pakatan. Maka dibongkarnya segala rahsia yang selama ini tersimpan rapi bersama pemimpin atasan mereka.

Namun mulut manusia mana yang dapat ditutup selama-lamanya. Setelah keluar pakatan, mereka menceritakan kepada umum perihal salah laku pakatan dalam merampas Malaysia. Setiap details berkenaan kepincangan pakatan telah disebarkan namun berapa orang sahaja pengikut puak pakatan yang tersedar?

GRAND DESIGN PAKATAN

Ada apa dengan Grand Design Pakatan? Mungkin ada yang telah mengetahui tentang strategi kotor pakatan dalam berpolitik. Mungkin juga masih ada yang tertipu dan terpinga-pinga dengan matlamat sebenar pakatan untuk memerintah Malaysia.

Diceritakan sendiri oleh salah seorang orang kuat dalam pakatan namun beliau bukanlah pemimpin yang suka menampilkan muka. Beliau adalah pereka strategi pakatan dalam merampas pakatan.

Negara Kristian, hapus kuasa Raja Melayu, PM bukan Melayu, hapus hak Bumiputra dan berbagai lagi yang kononnya propaganda UMNO untuk menakutkan orang Melayu menyokong pakatan. Tetapi sedarkah kita sebenarnya itulah GRAND DESIGN mereka yang sebenarnya.

Untuk merealisasikan tujuan mereka ini, maka ada termaktub dalam GRAND DESIGN pakatan untuk terus menerus memburukkan dan menjatuhkan kredibiliti DS Najib dan isterinya DS Rosmah. Oleh kerana itu jugalah kita dapat lihat hingga saat ini mereka terus-menerus bermain isu yang sama seperti kes Altantuya, Scorpene, Cincin Berlian, dan bermacam-macam fitnah yang sengaja direka untuk menjatuhkan moral PM kita. 

Untuk itu, kita lihat sahaja pengamal media baru dari pihak pakatan kerap bermain isu yang sama walaupun pihak kita mengeluarkan isu yang baru. Inilah GRAND DESIGN mereka. Yang telah mereka rancang sebelum pilihanraya 2008 lagi dengan mendapat nasihat dari sekutu mereka Singapore dan Israel.

"Jika sesuatu penipuan itu dibuat dengan konsisten, maka orang akan percaya dengan penipuan itu."

6 comments:

  1. tngok dan paham 3 pakatan setan. (DAP= FREEMASON) ROKET di halakan menembak (PAS= SYIAH) BULAN maka terpecah bulan kepada dua menjadi seakan lambang mata iaitu (PKR= DAJJAL) pecahan dua itulah pengundi melayu/islam. satu kumpulan freemason satu lg syiah. nyata yg menang adalah DAJJAL akhir zaman. pasai kedua2 golongan tetap sama sekutu ke neraka brsama dajjal. di antara puluhan mazhab atau golongan akan diterima hanyalah satu sj yg ALLAH REDHA. adakah golongan 3 pakatan ni. ada otak sempurna nilai kaji. bukan dok main taksub sj smp boleh kata lembu pun cerdik rumput mna yg elok dgn yg xelok nk makan. jgn jd bawah drpd lembu.....

    ReplyDelete
  2. Cita-cita besar PR ialah menjatuhkan pemimpin Islam BN.Sebab itu mereka sentiasa menuding jari kepada UMNO dalam apa jua isu berbangkit. Tujuan mereka adalah untuk menimbulkan kebencian rakyat kepada UMNO. Lihat saja media mereka tiada satu pun laporan yang baik tentang UMNO dan BN. Utusan Melaysia dan TV 3 menjadi musuh kepada Pembangkang. Kenapa pemimpin UMNO dan Utusan jarang saman pembangkang walaupun pelbagai fitnah dilemparkan kepada pemimpin UMNO dan Utusan?. Berbeza pembangkang yang sering menyaman Utusan atas sebab yang kecil sahaja.

    ReplyDelete
  3. Umno yg korup, rakus, jijik, kotor tu korang tak nampak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku lebih nampak setan yang bermaharajarela dalam Fuckatan... dari peliwat, penzina, penipu, pembohong, kaki rasuah, penyembah mayat semua ada dalam Fuckatan

      Delete
    2. Kao punya ide ni... Karpal Singh ckp hear say je le.... Tak leh masuk mahkamah. Bukti tarak...oooo

      Delete
  4. Anon 5:59pm, so called pemimpin PR nampak lagi rakus dan ganas. Semua *halal* dan boleh tala. Patutnya nampak tu dulu baru mengata yg lain.

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...