Konco-konco ku

Wednesday, June 6, 2012

TEMPE HOT!! NIZAR BUAT PASAL LAGI!! MARI SAKSIKAN KEBODOHAN NIZAR LAMBAI!!!


Bekas Menteri Besar Perak, Datuk Seri Nizar Jamaludin masih belum menarik balik kata-katanya yang disifatkan sebagai mendoakan kejatuhan PAS di semua peringkat.

Pada 1 Jun, Nizar sewaktu berucap di Himpunan Hijau Ke Putrajaya’ di Stadium Darul Aman di Stadium Darul Aman telah berkata;

“Selamatkan negara kita, selamatkan akidah kita, selamatkan negara dan masyrakat kita…perhimpunan di Kedah tanda kejatuhan PAS di semua peringkatbersama-sama dengan rakan-rakan kita Pakatan Rakyat”


5 comments:

 1. tapi 'ramai' betul orang kat stadium tu. haha. 100ribu katanya. kalau kerusi tu boleh jadi orang pun belum tentu 100ribu. kahkah. matematik fail!

  ReplyDelete
 2. Anon, kekekkeek silap angle betul dorang amik gambo kan, nampak kerusi kosong pulak yang banyak....

  ReplyDelete
 3. BIARKANLAH PUAK HIJAU TUE NAK SENANG KAN HATI, DIORG KATA CECAH 100 RIBU.KAPASITI STADIUM 32 RIBU TUE PUN KENA PASTIKAN TEMPAT DUDUK SEMUA PENUH,TAMBAH 10 RIBU DUDUK ATAS PADANG DAN BALAPAN BARU DAPAT 42 RIBU...MANA DATANGNYA LAGI 58 RIBU?????

  ReplyDelete
 4. Kono na tunjuk kuat buatlah apa shaja PAS melayu ni sekarang dah ta perlu UMNO mereka perlu PAS sebab PAS parti orang baik baik kalau na masok seroga undi lah pas , PAS parti sederhana dan boleh ikut aja apa yang DAP dan nuar ibrahim cakap , esok dia boleh cakap kalau kongkek di tepi jalan tu ta pa kita sokong lah , Pi mampus lah .................

  ReplyDelete
 5. 100 ribu termasuk kereta dok parking tepi jalan, kelawar yg dok terbang, pokok-pokok tepi jalan, penjual gerai di luar stadium dan penduduk alor setar yang berada dirumah ketika itu. memang ramai.

  ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...