Konco-konco ku

Saturday, April 28, 2012

TERKINI!! CELENG SEKINCHAN SUDAH MENYALAK DI DATARAN!!!


"Esok kita rempuh besi buruk ni! Polis-polis tu semua cicak mengkarung! Kita takkan takut!"

Kata-kata itu diluahkan oleh Ng Suee Lim yang turut datang ke persimpangan Jalan TAR-Tun Perak. Kata-katanya itu kemudiannya disambut dengan sorakan sambil memuji-muji ADUN Sekinchan yang telah dan hampir membunuh seorang pelajar Melayu tidak lama dahulu dalam satu kemalangan jalanraya yang disebabkan oleh mabuk araknya.

Keadaan semakin panas. Jumlah yang hadir kini telah mencecah hampir lima ribu orang!

Seandainya benar sebagaimana yang dilaporkan sebelum ini tentang perancangan pihak Pakatan khususnya gerombolan yang diketuai oleh Tian Chua dan Hishamuddin Rais, sesuatu yang besar dan memalapetakan negara ini akan tercetus.

Dan pada masa yang, biarpun kononnya ini adalah demonstrasi aman, namun petunjuk yang ada sekarang adalah bunga-bunga kekacauan yang cuba dicetuskan, terutama provokasi berlebihan terhadap pihak polis yang sekadar berdiri tanpa sebarang pergerakan agresif.

Arah tuju demonstrasi ini semakin ketara menerusi laungan... HIDUP RAKYAT! HANCUR BN! HANCUR UMNO!

Sumber: Flying Kick

2 comments:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  2. aq nak doakan supaya ADUN Sekinchan tu cepat-cepat mati..xguna pnyer org Cina cmni..haprak

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...