Konco-konco ku

Saturday, April 28, 2012

TERKINI!! AMBULANS JALANKAN TUGAS! PAKSIK INIKAH YANG PENGSAN?


Pakcik bersih sebelah kanan inikah yang dihantar ke hospital? Dari pagi tadi JB perhatikan pakcik ni..kesian pun ade sebab diperbodohkan oleh ambiga babi.

Walaupun tiada suara kedengaran dari mulut pakcik ni tapi tetap laungkan " HIDUP HIDUP, HIDUP BN! MAMPOS MAMPOS, MAMPOS ANWAR!

4 comments:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  2. HA HA SCAM...SIAN ORANG DAH TAU

    ReplyDelete
  3. comment please.....

    Ban Global Products dulu baru aku nak komen dalam blog ini. Kat lain-lain tempat pun sama. Kalau aku nampak menatang ni, memang aku tak komen.

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...