Konco-konco ku

Sunday, April 29, 2012

SIRI 3: CHE'GU BARD-BEE MINTA AMPUN POLIS SUPAYA JANGAN LIWAT DIA!!!

Bard-bee yang ditangkap polis sewaktu bersih sabtu lepas merayu untuk dilepaskan sambil teresak-esak. Bard-bee ini dikatakan memulakan provokasi melampau terhadap polis bersama-sama rakan seliwatnya anwar al-juburi. Umpama babi terkena tembakan senapang patah, bard-bee ini meronta-ronta dan berharap akan terlepas dari tindakan undang-undang.

Sebelum berlangsungnya tragedi bersih sabtu lepas, bard-bee kerap berceramah dan mengingatkan kepada penyokongnya agar turun tanpa gentar walau ditangkap oleh pihak berkuasa. Namun kesimpulan yang boleh kita lihat amat bertentangan dengan apa yang dikatakan.

Dalam artikel JB yang lepas di bawah tajuk 'PANAS!! CALON KETUA AMK, BARD-BEE TERUS JADI JUARA FITNAH!!' yang sempat JB hadirkan diri di Kuala Langat seminggu sebelum bersih berkata kalau para penyokong bersih tiada 300-500 ribu orang datang di KL sabtu, bard-bee sarankan kepada semua YB pakatan agar bungkus semua barang dan tinggalkan pejabat masing-masing. Janji kena tunai. Sabtu lepas terbukti yang hadir tidak sampai 50 ribu pun. Kita tunggu apa kata bard-bee pulak lepas ni.

Video di bawah juga menunjukkan yang bard-bee sungguh bersemangat ketika menyebarkan fitnah!!

No comments:

Post a Comment

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...