Konco-konco ku

Friday, April 20, 2012

MB SELANGOR DIGALAKKAN UNDUR DIRI SEBELUM KALAH BERTANDING!!

RAKYAT SELANGOR MULA MENYESAL KERANA MEMBERI UNDI KEPADA PKR DAN DAP YANG PASTINYA UNDI YANG MEREKA BERIKAN ADALAH SEMATA-MATA UNTUK PENTERNAKAN BABI.

SETIAP UNDI ISLAM DI BALAS DENGAN SEEKOR BABI OLEH DAP DAN PKR.APAKAH INI KENYATAAN YANG TAK DAPAT DI NAFIKAN?PENTERNAK BABI SEMELAYSIA MEMBERI WANG KEPADA DAP DALAM PILIHANRAYA YANG LALU.BALASANNYA, PENTERNAK BABI AKAN MENERIMA PERUNTUKAN RM 100 JUTA BAGI PROJEK PENTERNAKAN BABI NEGERI SELANGOR.KESAN BAIKNYA, SELANGOR AKAN MENJADI SEBUAH NEGERI PENTERNAK BABI YANG TERBESAR DI ASIA TENGGARA DAN SILAP-SILAP DI ASIA.

KEDUA, PENDUDUK ISLAM YANG MEMBERI UNDI KEPADA DAP DAN PKR AKAN MENDAPAT NIKMAT BAU BABI SELAMA BEBERAPA TAHUN INI.KETIGA, CUKAI BABI AKAN BERTAMBAH UNTUK MENAMPUNG SEMULA HADIAH YANG DIBERIKAN OLEH KERAJAAN SELANGOR KEPADA RAKYAT.

APAKAH RAKYAT SELANGOR YANG BERSYAHADAH BAKAL MENERIMA HADIAH HASIL DARIPADA KEUNTUNGAN CUKAI BABI?IKUTILAH SANDIWARA ANTARA BABI, PKR DAN DAP.

TERESA, GUAN ENG, LIM KIT SIANG DAN ISTERI GUAN ENG AMAT SERONOK MENDOKONG DAN BERMAIN DENGAN ANAK BABI.DENGAN KATA LAIN, MEREKA YAKIN PENTERNAKAN BABI BOLEH MEMBERI PULANGAN YANG BANYAK KEPADA KERAJAAN NEGERI DAN TABUNG PARTI DAP.

INILAH INSAN BERSYAHADAH YANG HARUS DIBERIKAN PUJIAN KERANA BERJAYA MEMBAWA INDUSTRI BABI SEBAGAI INDUSTRI UTAMA DI SELANGOR.KILANG ARAK DIKEKALKAN DAN BOLEH MEMBERI PENDAPATAN LUMAYAN KEPADA KERAJAAN NEGERI.TAHNIAH TAN SRI KHALID DI ATAS KEJAYAAN MENJAHANAMKAN MARUAH MELAYU DI SELANGOR.

3 comments:

  1. Pakatan abai keutamaan Melayu. Konon semua kaum samarata. Kepala hangguk samarata. Lihatlah apa yg sedang hangat terpampang di billboard sekitar Selangor - tulisan cina atas sekali bro !!!

    ReplyDelete
  2. Menang sorak kampung tergadai......

    ReplyDelete
  3. DAP DAH PEGANG KEPALA ANWAR DAN KHALED!!!

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...