Konco-konco ku

Saturday, April 21, 2012

SAH!! PENDEMO DATARAN DIBERI UPAH RM200 SATU MALAM!!!

Kaya yop! RM200 satu malam! Makan minum tempat tinggal disediakan! Kaya la deme yop! Teman rasa tercabar pulak sebab walaupun kerja guna sijil IPT dan peminjam tegar PTPTN, gaji teman cuma RM62.50 je tu pun tak tolak lagi KWSP,PTPTN,SEWA BILIK,MAKAN,DUIT TAMBANG BAS,DUIT HANTO KAMPUNG. Erm...Anwar Ibrahim tak ada kerja kosong ke nak bagi? Teman ada banyak sijil ni tapi dari dulu gaji tetap RM62.50 sehari. Idak bertambah pun.

Di kabokan yang setiap mahasewel yang bercamping kat dataran nun dibayo RM200 seorang. Setiap hari akan ada kereta hitam seperti di atas bernombor pendaftara WS* 5*** berhenti parking di tepi jalan berhampiran dataran dan wakil mahasewel ni akan mendekati kereta tersebut bagi mengambil upah masing-masing.

Ini barulah negera KEBAJIKAN! Pergi demo pun dapat gaji! Tak ada nak pening kepala! Jeles giler ni yop!

2 comments:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  2. hadooi aaiii...anon kat atas nih...cam siallar....klu nk berniaga kenalkanlar diri tur...ni x ...bnyk blog yg aku lawat ....kebanyakkannyer ade lar iklan skim cepat kaya die nih....pas tur belagak lar plak...dpd berblog 24 jam...lebih main skim cepat kaya cam die konon....pii mampoih lar anon...12.22am

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...