Konco-konco ku

Saturday, April 28, 2012

SAH!!! SEORANG ANGGOTA POLIS DISAHKAN MENINGGAL DUNIA ANGKARA BERSIH!!!


Sah! Seorang anggota polis dilaporkan telah meninggal dunia akibat dibelasah oleh demonstran bersih. Arwah kini telah dihantar ke hospital. Kecederaan yang teruk dimuka dan dada akibat dibelasah dengan buku lima. Al fatihah untuk arwah.

15 comments:

  1. BAmBIga dan BABI wajib di dakwa.

    ReplyDelete
  2. Cri sampai ke lubang cacing sapa yg buat...

    ReplyDelete
  3. Dakwa penganjur....kali ni biar rakyat pulak kutuk mereka......

    ReplyDelete
  4. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  5. aku tgk brita xmasuk pon.knapa?

    ReplyDelete
  6. PEMBUNUH!!!!!!!!!! kalau jd pd keluarga diorg, apa perasaannya????

    ReplyDelete
  7. bende ni FITNAH. tak payah nk mencarut la kalau tak tahu bende btol. ape hak ko nk lebeyh2 mencaci maki org kalau hanye tahu amek crite dari pihak ketiga?

    ReplyDelete
  8. rite..tak pi tgok sendiri..jgn ckp tak tentu pasal..che pikir napa polis tu kena pukul..???

    ReplyDelete
  9. puki lu la... polis hanya menjalankan tugas. yg korang x reti bahasa nape? dh ckp xleh himpun, xleh la... bangang!!!! mak bapak korang same je x reti jaga anak... p cari taraf kenegaraan lain la klu x suke ngn malaysia... malaysia dh aman so jgn nk wat kacau kt sini.. sial pny babi!!!!

    ReplyDelete
  10. memang puak baju kuning memang sial,, aku rasa dia orang lahir ikut pepek Ambiga Sialllllll tu.. Siap lah Puak Pakatan Rakyat Harus di dakwa .....!!!!!

    ReplyDelete
  11. Si ambiga ni patut kasi mampos je..yg xpuas hati sgt tu,boleh la pack brg p tinggal kt Libya tu ha

    ReplyDelete
  12. BERSIH mmg laknat....mcm bodo.....sesuke ati jerr nak wat KECOH....

    ReplyDelete
  13. nama jerr BERSIH..hati mcm SETAN....blah la lu BERSIH....mcm P*K*.....mak bapak korang x jaq kena..kerr kurang ajaq...(ANTI BERSIH)

    ReplyDelete
  14. KALU DAH BODO..BODO JUGAK X LEH NAK WAT PA....same (ANTI BERSIH)....nnti aq try cari member aq yg jadi pengikut BERSIH....aq nak belasah dia,kerat2 jari dia pastu baru bunuh dia....wat pa ada member lagu tu..x leh pakai la FROM ME TO BERSIH:LU LANGSI LU MATI...

    ReplyDelete
  15. BERSIH BODO
    BERSIH TAIK
    BERSIH???????
    BERSIH X BERSIH PON

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...