Konco-konco ku

Tuesday, April 24, 2012

PANAS!! CALON KETUA AMK, BARD-BEE TERUS JADI JUARA FITNAH!!

Calon kecewa yang tidak dapat mengalahkan Sam Ketot agak lantang mulut longkangnya sejak dua menjak ni. Kata-kata makian, cacian, fitnah terus melekat dibibir Bard-Bee ni. Terdengar soksek kawan-kawan bercerita semalam yang berlangsungnya ceramah pra-bersih di Kuala Langat tentang kepetahan Bard-Bee ni mengikut skrip yang disediakan sejak awal untuk menabur fitnah kepada penduduk Kuala Langat.

Dikhabarkan Bard-Bee bercakap berdasarkan kertas yang dibawa sekali semasa datang. Ini bermakna niat fitnah memang sudah ada sebelum ceramah berlangsung walaupun kesemua penceramah seperti Dr.Rani, Ketua DPPH (Keling Pariya), Dr.Yunus dan beberapa pemimpin pakatan tempatan bercakap secara spontan. Ini rupanya permainan yang cuba dibawa oleh Bard-Bee ni.

Berdasarkan skrip yang dibawa, Bard-Bee terus-terusan memfitnah Najib dan Zahid Hamidi berkenaan kes yang sudah pun selesai dan telah terbukti mereka langsung tidak terlibat. Namun dek kerana kononnya mahkamah di Malaysia ini tidak berlaku adil jika mereka kalah, maka puak Bard-Bee terus memainkan isu yang sudah lapuk. Tapi mereka buat-buat lupa yang mahkamah telah membebaskan Anwar dari tuduhan meliwat Saiful Bukhari. Ape cerita?


Turut mempromosikan Kotor Gila Babi tahun depan, Bard-Bee berkata, "Kalau tak ada 300-500 ribu yang pergi ikut perhimpunan Kuning Taik nanti, YB pakatan mesti diwajibkan bungkus barang ofis masing-masing kerana ini bermakna pakatan kita telah ditolak rakyat!" 

Sedar diri rupanya orang-orang gila ni. JB dengar pun tergelak. Kita tengok jela nanti. Yang penting pakatan sudah tidak mendapat sambutan kerana hadirin semalam sekitar 150orang sahaja. Dan semasa Mat Sapu hendak mula bercakap, hujan turun mencurah sehingga hilang semua yang berkumpul tengah padang. Kesian. Ini bukan hujan rahmat. Kalau mat sapu start cakap dah hujan, tu namanya hujan bala. Allah Bersama UMNO!

No comments:

Post a Comment

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...