Konco-konco ku

Saturday, April 28, 2012

PANAS!! KERETA DAN MOTOR POLIS DIROSAKKAN!!!

Apabila diri sudah dirasuk syaitan, beginilah perangai manusia yang kufur nikmat. Menyaksikan didepan mata tidak sama dengan yang hanya didengar. Kereta dan motor polis yang menggunakan duit rakyat diterbalikkan oleh syaitan syaitan durjana ini. JB ada ditempat kejadian. Malaysiakini atau blogger pakatan jangan nak menipu.

Pistol juga turut dirampas oleh pendemo ini. Amaran bahaya telah dikeluarkan oleh pihak polis. FRU masih berkawal mengawal keadaan. Adegan kejar mengejar masih berlaku. Nantikan update dari JB live dari dataran.

1 comment:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...