Konco-konco ku

Saturday, April 28, 2012

KESIAN WARGA KL!! DATARAN TAHRIR DI WAKTU MALAM!!!

Jika di negara luar kita biasa mendengar tentang kekecohan yang terjadi akibat dari rampasan kuasa dan juga sebilangan yang gila kuasa ingin merampas takhta. Tetapi pada hari ini 28 April 2012, Malaysia bakal terjadi benda yang sama. Kekecohan, keganasan, kerakusan pihak-pihak 'teraniaya' yang konon mahu menuntut keadilan dan kebersihan akan menjadikan negara kita sebagai sebuah negara yang tidak aman.

Lebih 50 tahun Malaysia dibawah pentadbiran yang betul dan ikhlas hidup dalam aman harmoni walaupun berbeza agama, fahaman juga adat namun kita semua menjadi 1 demi negara tercinta. Dek kerana seorang ketua yang fahamannya pluralisme yang tidak memahami aspirasi DS Najib tentang 1Malaysia maka si syaitan ini terus menyeru kepada penyokongnya untuk tidak mengikut saranan PM untuk bersatu malah menyuruh menumbangkan kerajaan berbakti ini untuk memenuhi nafsu menjadi PM dan menuju ke Putrajaya.

Mahukah kita terus menyokong si dajjal ini? Dengan berketuakan si keling Ambabiga, ramailah penyokong PAS terus menyokong walaupun tahu ianya bertentangan dengan syariat Islam yang diterapkan. Tidak cukup bersyukurkah mereka-mereka ini? Apa lagi yang kita mahu selain keamanan dan kestabilan negara?

TOLAK BERSIH! TOLAK ANWAR JUBUR! TOLAK AMBABIGA! MATI PAKATAN!

1 comment:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...