Konco-konco ku

Monday, October 1, 2012

PANAS!! RAFIZI DIPECAT DARI PETRONAS SEBAB RASUAH??

Berita panas yang baru JB tau rupanya Rafizi ni berhenti kerja dari Petronas bukan sebab dia nak berhenti tapi sebab diberhentikan kerana didapati membuat tuntutan palsu...

Kata orang UMNO/BN rasuah ye Rafizi Lembu?? Kau tu dari sebelum masuk politik dah main duit.. Apa kes??

Cerita lanjut di SINI.

5 comments:

  1. tak bolih beb. hahahaha

    ReplyDelete
  2. Berita panas yang tak berasas...

    YB Khir Toyo dan YB Raman botak dah disabitkan oleh BPR dan mahkamah memang kaki rasuah . Korang caya tak ?

    ReplyDelete
  3. apa pun aku tetap pangkah PR....

    ReplyDelete
  4. Source/proof please

    ReplyDelete
  5. fitnah betul. Rafizi Ramli ni masa di Petronas adalah salah satu shining star....mencatat sejarah sebagai pekerja termuda yg dilantik menjadi Senior Manager. Sangat susah nak jadi Senior Manager, even selalunya level Manager pun dah umur 35 tahun ke atas baru dapat jadi. Bila dia resign, ramai top2 management Petronas tried to make him stay. Pastu korang nak fitnah kata dia kena pecat, and sebab salahlaku pulak??!! Taubat la oi mintak maaf la kat dia ni. Now kat blog dia pun dah ada dah entry to dispute all these crap allegations. Kalau betul2 jujur, apa kata retract back your fraud allegations ni dan share his post from his blog regarding this particular issue?

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...