Konco-konco ku

Tuesday, October 2, 2012

HIMPUNAN DEMO ROYALTI KE PUTRAJAYA GAGAL KUMPUL RIBUAN SOKONGAN!!


First of all jangan tertipu dengan gambar yang dipaparkan oleh blog dan media pakatan kerana sudut yang mereka ambil memang kelihatan agak ramai kerana diambil secara berhadapan. Aku percaya yang semua media pakatan sedang meng'upload' gambar 'ribuan' orang yang hadir.

Antara sebab utama aku suka ambil gambar yang di'shoot' oleh blogger Darul Ehsan Today adalah kerana kepakaran dalam mencari posisi yang jelas menggambarkan penipuan jumlah kehadiran dalam segala himpunan pakatan yang dibuat sejak kebelakangan ini.

Biarlah gambar yang berbicara. Sekeping gambar dapat menceritakan segala-galanya jadi aku tak perlu bercerita panjang tentang perhimpunan sebentar tadi di Dataran Shah Alam. Aku boleh anggarkan kurang dari 1000 orang yang hadir walaupun ribuan rakyat Kelantan bermastautin di Lembah Kelang.

Adakah ini menjadi petunjuk yang Kelantan akan jatuh ke tangan BN pada PRU-13 akan datang? Atau adakah anak muda yang bekerja di Lembah Kelang akan tetapkan hati memangkah BN di Kelantan? Sama-sama kita nantikan...


4 comments:

  1. Perancangan ekonomi lemah..,tiada strategi business,yang utamanya..Petronas wujud atas kuasa politik bangsa Melayu Islam yang bijak merancang..PAS hanya tahu menyalak nak royalti..buat kerja tak reti..yang tau maki...!!

    ReplyDelete
  2. menipu ko tgkp gmbr mase belum mula mmgla
    tengok kerusi atas pentas tu tetamu2 pon belum sampai
    aku pegi tadi penuh je

    ReplyDelete
  3. tu berhimpun kasi panaskan org, memaki hamun, fitnah2.. dan nak rampas kuasa krjn yg mcm krjn sedia ade ni menzalimi rakyat dgn penindasan dan tembak menembak.. hidup kucar kacir.. walhal semuanya aman.. yg kucar kacir ialah hati2 org2 yg munafik krn selalu berbohong mcm HamPAS n Parti Kencing Rakyat ni.. itu sebabnya hati mereka selalu x tenteram..

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...