Konco-konco ku

Monday, April 2, 2012

GAMBAR BERFOTO: GADIS MELAYU YANG LAYU!


Cantik kan awek kat atas ni. Tapi sayang BODOH! muka cantik macam ni banyak kerja boleh buat kat Malaysia ni selain kerja yang sah-sah tak menjamin masa depan. Cari lah kerja lain, jadi Stewardess ke, jadi model iklan ke, pelakon ke, salesgirl ke, atau pun jadi bini Datok. Kan halal semua tu..

Untuk pengetahuan semua ini merupakan salah seorang yang kantoi menari tiang tempoh hari. Nama biarlah dirahsiakan oleh JawaBernam. Tapi korang boleh cari sendiri kot. Maklumat dihujung jari. Beringat sebelum kena.


3 comments:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  2. kesian mak ayah dia kalau ahli jemaah masjid dan tahu kerja jadi penari ghairah tiang astafirullah, jika sebaliknya ibu bapa bukan ahli berkenaan semoga kebodohan mereka di aibkan dengan perbuatan mereka sendiri

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...