Konco-konco ku

Friday, May 4, 2012

FAKTA BERSIH: APA KE BODOH SANGATLAH BLOGGER PAKATAN NI?


Semalam, sebuah laman web pro Pakatan Rakyat, suarapakatanrakyat.com disini telah memaparkan beberapa imej yang diambil dari beberapa lokasi dalam negara bagi menggambarkan seolah-olahnya perhimpunan ganas Bersih 3.0 mendapat sokongan rakyat dari serata pelusuk negara ini.

Setelah membuat beberapa penyelidikan, ternyata, semua gambar-gambar tersebut adalah gambar-gambar yang diubah suai menggunakan perisian Photoshop.

Dibawah ini  adalah perbandingan antara gambar sebenar dengan gambar yang telah diubahsuai laman web pro pembangkang tersebut.  Ternyata puak-puak ini semakin terdesak untuk mengangkat demonstrasi ganas itu mendapat sokongan rakyat.

GEORGETOWN (PALSU)
 GEORGETOWN (ASLI)

JOHOR BAHARU (PALSU)
 JOHOR BAHARU (ASLI)

KOTA BAHRU (PALSU)
 KOTA BAHRU (ASLI)

KUANTAN (PALSU)
 KUANTAN (ASLI)

MELAKA (ASLI)
 MELAKA (PALSU)

4 comments:

  1. dah dasar otak bodoh tu, pembangkang tetap BODOH

    ReplyDelete
  2. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  3. dey macha!!! pegi berambus ler saham penipu ko tu. memula canteeekkkk punye pulang modal 100-300% dlm masa beberapa bln! pastu dh ramai masuk nnt ko mula tunjuk ilmu GHAIB ko wakaka :p

    ReplyDelete
  4. Biarlah dia orang percaya dengan pembohongan mereka sendiri. Yang rugi nanti adalah mereka. Kita iakan sahaja apa yang mereka kata. Mereka pasti lena.

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...