Konco-konco ku

Sunday, June 16, 2013

YB BUDIMAN ZOHDI, ADUN SG. PANJANG JIJIK DENGAN PERHIMPUNAN #BLACKOUT505

PAGI tadi sekitar jam 10 pagi bertempat di Pusat Khidmat ADUN Sg. Panjang, Sg. Besar satu sidang media khas telah dibuat bagi membantah perhimpunan blackout yang akan dianjurkan oleh pembangkang di Dataran Tonggak 10, Sungai Besar.

Sidang media yang turut dihadiri oleh pimpinan NGO serta JKKKP bersepakat membantah perhimpunan yang bakal diadakan oleh pihak pakatan pembangkang yang diketuai oleh Azhar Achil, Ketua AMK Sungai Besar.

Laporan polis juga telah dibuat oleh pihak YB Budiman Zohdi memandangkan kawasan yang dipilih oleh pihak pendemo tidak sesuai kerana akan menyusahkan penduduk sekitar dan juga peniaga-peniaga Melayu yang punyai restoran di sekitar Tonggak 10.

YB Budiman menggesa supaya pihak penganjur demo membatalkan hasrat mereka untuk berhimpun atas nasihat PDRM yang tidak mendapat permit bagi mengadakan himpunan tersebut. YB Budiman juga menegaskan agar PDRM mengambil tindakan tegas terhadap penganjur.


1 comment:

  1. BLACKOUT505!!! PTTUUUIIIHHHHH......, MEMANG PATUT SANGATLAH BAGI RAKYAT YANG BERAKAL MENOLAK DAN JIJIK DENGAN PERHIMPUNAN YANG DIADAKAN HASIL DARI PEMBOHONGAN ANWAR ALJUBURI, HANYA ORANG YANG BODOH DAN TIDAK DAPAT BERFIKIR SECARA MATANG SAHAJA YANG AKAN PERCAYA DENGAN DAKYAH, PUTAR BELIT, DAN PEMBOHONGAN BESAR OLEH PELAKON TERBAIK SEPERTI ANWAR ALJUBURI INI. KASIHAN KEPADA STUDENT2 YANG OTAK SETENGAH MASAK TERIKUT IKUT DENGAN RENTAK SIRAJA MUNAFIK NI...

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...