Konco-konco ku

Wednesday, June 26, 2013

SAH!! TERESA KOK SEMEMANGNYA SEORANG CINA YANG RASIS DI MALAYSIA!!

[KEMASKINI] KUALA LUMPUR 26 Jun - Ahli Parlimen Seputeh Teresa Kok menyatakan pendirian beliau tidak bersetuju untuk menjadikan agama Islam sebagai agama rasmi.

Kenyataan tersebut dikeluarkan oleh Teresa dihadapan Hakim Siti Khadijah dalam perbicaraannya terhadap Utusan Melayu (M) Bhd di Mahkamah Tinggi Jalan Duta hari ini.

Ketika perbicaraan, Peguam Mohana Kumar yang mewakili Utusan menyoal Teresa samaada beliau bersetuju ataupun tidak pewartaan agama Islam sebagai agama rasmi Persekutuan oleh.

"Tidak setuju," kata Teresa.

Teresa yang diwakili oleh Peguam Sankara Nair kemudiannya kerap membantah soalan-soalan seterusnya yang diajukan kepadanya.

Saman Teresa terhadap utusan difailkan pada Februari 2009 ekoran dakwanya Utusan mengeluarkan kenyataan berbaur fitnah keatas dirinya. - RakyatNews

4 comments:

 1. Ini cina ingat ini negara dia punya ke. Agak nya dia ni bukan lahir di Malaysia kot. Import terus dari Tongsan kot. Sebab tu dia tak paham sejarah dan tak tahu perlembagaan negara Malaysia. Mamat2 mane lah yang dok sokong dia ni.

  ReplyDelete
 2. Sama-sama kita tunggu apa kata PAS tentang ni.....

  ReplyDelete
 3. Sian dia, klu tak masuk Islam & tobat mati masuk Neraka.

  ReplyDelete
 4. Tak nak aku duduk M'sia kalau agama babi jadi rasmi..

  ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...