Konco-konco ku

Tuesday, June 5, 2012

PANAS!! TARIAN BOGEL DI PENTAS PKR!! PENCACAI TETAP SALAHKAN UMNO!!!

Dah kecoh pulak pasal tarian bogel kat pentas PKR ni. Ada seorang pencacai cuba nak jelaskan yang semua ini halal dan ini semua adalah angkara UMNO yang telah merasuah orang luar untuk membuat onar. Timbalan Ketua Menteri 1 Pulau Pinang, Datuk Mansor Othman yang merasmikan majlis tersebut dikhabarkan duduk dimeja hadapan sekali dan ternganga sebab terkejut.

Maka macam-macam versi lah yang keluar. "INI SABOTAJ DARI UMNO!" "PKR=UMNO SAMA SAJA" "PAS TOLONG KELUAR PAKATAN" "PKR NAJIS DALAM PAKATAN" dan macam-macam lagi la kritikan dan hinaan yang kebanyakannya menghala ke UMNO walaupun tiada seorang pun wakil UMNO dalam majlis tersebut.

Masih tetap nak salahkan UMNO ke pasal ni? Fikirkan.


2 comments:

  1. N.ajis akan kata ini halal.... ugama sekarang di tangan N.ajis tapi bukan Islam lah. Ini N.ajis punya sendiri hehehehehe

    ReplyDelete
  2. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...