Konco-konco ku

Monday, April 2, 2012

PAS WAJIB JAWAB! KENAPA PERLU MINI GEREJA DI PENEMPATAN MELAYU???

WOW! Panas gila petang-petang ni lagi-lagi tengok cerita yang termuat di blog Gerakan Timur. Apa motif si St. Paul ni buat mini gereja kat kawasan yang 95% orang Melayu? 

JB memang agak panas kalau bab-bab menghancurkan akidah ni. JB tak ada nak kata baik sangat tapi semakin hari semakin berani puak-puak asing ini mengganggu gugat institusi Islam dan akidah orang Melayu dengan menggunakan pelbagai cara yang kita sendiri tidak boleh agak.

Kuatnya mereka dengan bantuan dari parti kononnya Islam yang telah memberi restu dalam segala aspek akidah umat Islam. Tak nak cerita panjang lebar. Jom kita baca pendedahan dari blogger Gerakan Timur. Klik di SINI untuk cerita selanjutnya.

2 comments:

  1. salam saudara, sekiranya tidak menjadi keberatan, diharap saudara dapatlah linkkan blog lamanizzs.blogspot.com kepada blog saudara.

    saya sudah linkkan blog saudara kepada blog saya. tq

    ReplyDelete
  2. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...