Konco-konco ku

Sunday, July 14, 2013

PEMIMPIN ISLAM TAK KIRA PARTI JANGAN BUTA HANYA KERANA UNDI CINABENG!!!

SEJAK seminggu yang lalu lagi satu posting di facebook yang dimuatnaik oleh pasangan seks Alvin dan Vivian mula menjadi kecoh dengan gambar 'Selamat Berbuka Puasa' yang ditujukan khas kepada orang Islam sempenan dalam bulan Ramadhan ini dengan turut dipamerkan sedikit teks ringkas 'dengan Bak Kut Teh... Wangi, enak, menyelerakan!'.

Selamat Berbuka Puasa kita boleh terima memandangkan kita hidup 1Malaysia namun yang menghina kita sebagai umat Islam adalah 'dengan Bak Kut Teh' iaitu 'SUP TULANG BABI'!!!

Blogger seks bangsa Cinabeng ini sudah semakin melampau. Jika sebelum ini mereka mengadakan aksi seks mereka lalu direkod, lalu dipamerkan kepada seluruh dunia secara tak langsung memalukan Malaysia kita tidak berapa kisah. Namun kali ini mereka semakin berani dengan mula mempersendakan Islam dan memperkecilkan kesucian agama rasmi negara Malaysia. Apa sudah jadi??

Sejak dua menjak ini juga kita belum lagi mendengar secara meluas mana-mana pemimpin parti Melayu-Islam tidak kira dari PAS, UMNO, PKR mahupun parti komponen dalam BN yang bercakap secara lantang tentang isu yang boleh mengakibatkan agama Islam itu terus dipandang hina. Yang kedengaran hanyalah beberapa kerat NGO Islam yang bercakap tetapi tidak boleh membuat keputusan.

Kerajaan yang sedia ada tolong gunakan kuasa untuk membanteras perkara ini. Gunakanlah apa-apa akta, perkara, enakmen atau apa-apa sahaja yang ada dalam perlembagaan negara untuk menghalau Cinabeng seperti ini dari Malaysia. Agak sedih apabila masih ada lagi pemimpin Melayu dan Islam yang turut mempertahankan Cinabeng seperti ini hanya kerana undi dari kaum ini. 

Aku nak beri amaran kepada mana-mana pemimpin Melayu-Islam yang mempertahankan dua orang Cinabeng ini, aku janji aku tak akan berdiam diri. Aku tak nak pisang berbuah dua kali. Pernah ada seorang menteri Melayu-Islam yang mempertahankan Namewee yang menghina negara, menghina Melayu masih bebas, masih aktif menghina negara dan Melayu kerana dibelakangnya disokong oleh menteri Melayu ini.

Walaupun kita tahu yang ada parti berlambangkan mata dajjal masih menyokong Cinabeng ini, tetapi kita sedar mereka tiada kuasa. Parti UMNO punyai kuasa untuk menghukum. TOLONG GUNAKAN KUASA YANG DIBERI OLEH RAKYAT UNTUK BERTINDAK. Jangan hanya pandai bercakap, tetapi tiada tindakan. Hukum dan terus hukum Cinabeng ini yang terang-terang menghina AGAMA ISLAM!!!

Adakah RAKYAT berikan kuasa untuk memerintah hanya kerana mahu mengaut undi orang Cinabeng ini?? Adakah kerajaan yang dipilih RAKYAT kali ini masih tidak pandai menggunakan KUASA yang ada???

Tolong jangan butakan mata, butakan hati hanya kerana undi dari Cinabeng. Percayalah jika tiada tindakan drastik yang diambil oleh pihak kerajaan (sama ada lucutkan kerakyataan atau hukum dengan undang-undang) terhadap dua Cinabeng Alvin & Vivian ini, orang Melayu sendiri akan memberi hukuman yang berat kepada kerajaan BARISAN NASIONAL yang sedia ada sekarang.

MOHON BERTINDAK!!!!

BOIKOT BARANG CINA-BUY CHINESE LAST-BUANG CINA CELAKA

6 comments:

 1. Sape jumpa berok 2 ekor pemakan babi ni ludah n sepak punggunk dia..cabut warganegara n hantar pi Cina.Tanah besar cina suka babun 2 ekor ni leh wat panggang.Tanah Melayu tidak boleh terima penghinaan ini.Bersatu umat Melayu hapuskan kejahatan dajjal .

  ReplyDelete
 2. Mana parti PAS bila berlaku perkara ni.jgn sibuk nk politik.patut bantu pertahankan isu yg musnahkan org melayu islam.sibuk hal politik hingga sanggup kuborkan agama bangsa dan Tanah Melayu.Takbir.Bersatu org melayu bantu kerajaan tentang segala kejahatan dibumi melayu ini.

  ReplyDelete
 3. PAS lebih rela makan Babi dari mempertahan Islam.....lihat saja sama Mark Sabu !

  ReplyDelete
 4. Kerajaan dan umat islam mesti ambil tindakan terhadap dua ekor iblis ini. Jangan biarkan agama islam dihina dan memalukan negara Kita. Buang saja kerakyatan kerana sudah jelas dua ekor iblis ini tidak ada kesoponan dan kesusilaan seperti mana di dalam rukun negara.

  ReplyDelete
 5. Piiii lah. Turutlah semua kehendak Cinabeng, ada mereka mengundi BN?. PRU 13 sepatutnya jadi pengajaran di mana lebih 90% Cina mengundi pembangkang. Pemimpin pemimpin Melayu memang baculdan tidak sedarkan diri!
  Atau adakah ada rahsia besar mereka yang diketahui Cinabeng yang boleh dijadikan senjata untuk mengugut
  kalau tidak dituruti kehendak mereka????

  ReplyDelete
 6. Semua melayu kna bersatu hati.Pertahan hak org melayu agama dan tanah melayu yg cuba dihapuskn di muka bumi Tanah melayu.Aku harap kerajaan yg menang bertindak cepat sebelum org melayu dan agama terkubor.Kemana puak Pas dlm isu ini.jgn melalak sibuk politik sdgkn agama rasmi Tanah melayu dipijak dan dihidangkn dgn babi dn pemakan.aku harap semua org melayucerdik pandai bersatu menentang tektik jahat terancang utk hapuskn org melayu islam.jgn harapkn paspispus seperti org pekak buta tuli tahap maksimum.bersatu semua melayu cerdik pandai.Selamatkn agama,org melayu dan Tanah Melayu.Hanya org Melayu cerdik pandai yg bersatu matlamat dpt selamatknsemua penindasan ini.Takbir...berjihad lah menjadi penghuni syurga.Tak perlu pengiktirafan pas aku yakin niat murni rakyat melayu islam mempertahankn agama bangsa dan tanah melayu akn menempatkn kita sbgai penghuni syurga.Takbir demi Allah dan agama islam..

  ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...