Konco-konco ku

Saturday, July 20, 2013

CALON PAS DIARAH TUTUP MULUT TAKUT TERKELUAR FATWA SESAT SEPERTI NIK AZIZ!! #PRKKUALABESUT

SEMAKIN menghampiri tarikh keramat pilihanraya 24 Julai ini bagi pilihanraya kecil DUN Kuala Besut semakin pelik aku tengok dengan perangai calon PAS yang glamor dengan panggilang Cilong ni. Kontraktor kelas A yang juga orang kanan Husam Musa ini dilihat bagaikan tiada semangat untuk meneruskan cita-citanya untuk melantik wakil beliau bagi melakukan kerja-kerja wakil rakyat di Kuala Besut.

Cerita yang disampaikan oleh seorang sahabat dari Kampung Raja, Kuala Besut mengatakan yang ahli-ahli PAS Kuala Besut sendiri tidak suka dengan calon PAS yang ditampilkan oleh Husam Musa. Memang lah anak tempatan, lahir kat Kuala Besut tapi bukan selalu ada di Kuala Besut kalau nak dibandingkan dengan calon BN Tengku Zaihan yang dikenali orang Kuala Besut. Cilong pada PRU yang lepas pun tak nampak muka. Maklumlah jaga duit bos, Husam kat Putrajaya.

Oleh kerana hanya berpendidikan setakat SPM pangkat 3, maka nampak jugak la kebodohan Cilong ni. Main hentam je jawapan yang diberikan kepada wartawan. Tapi sekarang PAS pusat dah ARAHKAN Cilong ni tutup mulut. Sampai bagi ceramah kempen pun tak bagi bukak mulut. Tak bagi slot untuk berkempen kenalkan diri. Sampai tahap macam tu sekali PAS mahu Cilong TUTUP MULUT!!

Yela...calon baru BODOH tak tahu apa, lagi-lagi setakat SPM pangkat 3. PAS takut lah orang cakap PAS ni dah ketandusan calon berpendidikan. Cakap lebih-lebih sangat kang jadi macam Nik Aziz. Ini pun sama la peel ngan Cilong. Tapi orang tua ni degil lagi. Karpal suruh tutup mulut masih lagi nak bercakap.

Tengok lah FATWA terbaru dari Nik Aziz. Baru turun wahyu di Kuala Besut.
1 comment:

  1. Nampaknya kalo nak mnjadi calon pakatan esp PAS kene pandai kelentong...kah kah kah... kalo jawab lurus jer jwbnyer kene TUTUP MULUT la......

    wakakakakakakakkah...wakil2 n pemimpin2 PAS rupe2nyer kaki kelentong sbb tuhla kalimah Allah depa gadaikan pon penganut ttp percaya itu salah UMNO...stopa spenda berzina pon salah UMNO....

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...