Konco-konco ku

Friday, September 27, 2013

RTM TAK KENAL MENTERI SENDIRI!!! #TESTEDTEAM4UMNO

GILA BETUL!!! Radio Televisyen Malaysia (RTM) yang juga merupakan sebuah jabatan penyiaran di bawah Kementerian Komunikasi dan Multimedia Malaysia (KKMM) membuat kesilapan berturut-turut.

Jika sebelum ini kes ubah logo Polis Di Raja Malaysia (PDRM) kepada Polis Raja Di Malaysia yang mengakibatkan pereka grafik RTM dibuang kerja, kali ini lebih teruk apabila Menteri sendiri tidak kenal.

Sepatutnya kesilapan seperti ini tidak berlaku. Hairan dengan pengurusan RTM sekarang ini. Umpamanya dalam RTM sendiri ada dalang pakatan yang cuba memburukkan kerajaan. Salah siapa??

Sungguh berbeza rupa DS Ismail Sabri Yaakob dengan DS Ahmad Shabery Cheek.

Apa motif RTM berbuat demikian?????????

4 comments:

 1. Telah berulang kali berlaku. Kesilapan atau disengajakan?. Dia hanya bekerja & seharusnya bekerja dgn tepat & betul. Pecat saje, lebih baik dari menyimpan pengkhianat. Mencabut duri lebih baik dari menunggu kaki bernanah.

  ReplyDelete
 2. Kebanyakan orang kita begitulah......berlagak pandai, tapi bodoh....kelulusan tinggi, tapi masih juga bodohhhhh.

  ReplyDelete
 3. Tutup sahaja RTM dan segala peralatan diletakkan di Muzium Negara untuk tatapan umum.

  ReplyDelete
 4. mungkin dia tersilap.. dia pun manusia n manusia x lari dri melakukan kesalahan.. nk ckp smpai pengkianat, bodoh semua tu knape? budak2 pun tau ni semua kesilapan.. yg dh besar panjang tu xkn x tau nkfikir secara rasional..?? be matured..

  ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...