Konco-konco ku

Monday, September 16, 2013

LIM KIT SIANG, TONY PUA AKAN DESAK KERAJAAN SUPAYA CHIN PENG DIKEBUMIKAN DI MALAYSIA!!

CHIN Peng mati di Hospital Bangkok jam 6.20 pagi tadi. Maka berpusu-pusulah ucapan selamat jalan kepada mendiang yang juga pengganas dan pemenggal kepala orang Melayu semasa penjajahan komunis satu masa dulu. Melayu tak akan pernah lupa kekejaman komunis bintang tiga ini.

Dalam masa terdekat ini aku percaya pasti ada pemimpin Malaysia terutama dari kalangan DAP dan PKR dan seterusnya disokong oleh PAS akan membuat memorandum khas kepada Perdana Menteri Malaysia suapaya jasad Chin Peng dibenarkan dibawa pulang dan dikebumikan di Malaysia.

Dalam satu kenyataan juga beberapa pemimpin pakatan haram mempelawa sesiapa juga yang ingin menziarahi dan memberi penghormatan terakhir kepada bekas Setiausaha Agung Komunis ini di Bangkok. 

Suratan atau kebetulan Allah nak cabut nyawa Chin Peng pada Hari Malaysia ini.

Penuh bersejarah rupanya Hari Malaysia 16 September ini. Selain Hari Malaysia yang disambut oleh semua rakyat Malaysia, hari ini juga merupakan ulangtahun mimpi Anwar Ibrahim menjadi Perdana Menteri ke-7. Kini, hari ini juga bakal diingati oleh pengkhianat komunis terutama yang berada di dalam DAP dan PKR kerana kematian 'God-Father' komunis mereka, Chin Peng.

7 comments:

 1. Ada anon di GAP komen dgn. bagus tapi kelakar juga:

  "Kerajaan mesti pastikan chin peng ni tak jadi PATI opps MOMMTI (mayat orang mati masuk tanpa izin). kena pantau gerak geri mat sabu yang mungkin buat penyeludupan manusia opps mayat manusia"!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe....terbaekk bro....

   Delete
 2. Patutnya parti SAMPAH DAPSYAITAN/PKR digelar "parti SAMPAH utk. GANGSTERS/PENGGANAS"! Sebab itu, JANGAN bagi peluang lansung pd. DAPBANGKAI/PKR MEMERINTAH Tanah Melayu ini - kerana penjenayah/pengganas akan BERKUASA, termasuk di PENGGANAS KOMUNIS CINA mcm. chin peng-HARAM-JADAH!

  Sejarah pengorbanan umat ISLAM/MELAYU dan Bumiputera lain, terutamanya polis/tentera kita (yg. dibunuh dgn. amat kejam oleh MILITIA PENGGANAS KOMUNIS CINA chin peng), akan terus diHINA/diPIJAK/diTENDANG/diGERTAK dgn. undang-undang "demokrasi/hak asasi" SAMPAH si hipokrit Barat-Zionis (yg. sekutu kuat si DAPSYAITAN/PKR)! Patutnya, chin peng itu dah lama diGANTUNG SAMPAI TERJELIR LIDAH dia, mcm. KATAK, kat Tanah Melayu ini!

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM/UMNO/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

  ReplyDelete
 3. Adakah mereka yang sebenarnya ketua-ketua kominis Malaysia ?

  ReplyDelete
 4. Allah Maha Kaya...Akhirnya Tumpas sudah pembunuh waris warga TENTERA & POLIS Malaya.

  Namun...berhati hatilah wahai warga MERDEKA....sesungguhnya "saki baki" pengganas Komunis masih ada di Tanah Melayu!

  Mereka bergerak serta menghasut rakyat yang leka agar terus berjuang demi kebebasan HAK SAMA RATA!

  ReplyDelete
 5. ALHAMDULILLAH..KITA AKAN MENGADAKAN KENDURI KESYUKURAN..SELEPAS ITU ADA PERSEMBAHAN BUNGA API..INI ADALAH PERKARA PALING MENGEMBIRAKAN BG RAKYAT MALAYSIA..YAHOOOOO!!!!! BAPAK KOMUNIS LAKNATULLAH DH MAMPOS..

  ReplyDelete
 6. Orang Melayu yang paling sedih adalah Mat Saburit Mah

  ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...