Konco-konco ku

Friday, September 27, 2013

ANTARA ZIARAH PEMIMPIN ISLAM DAN PENCACAI DAP!! DI MANAKAH ANWAR IBRAHIM??

KELIHATAN mantan Perdana Menteri Malaysia, Tun Dr. Mahathir bin Mohamad yang turut hadir dalam majlis pengebumian mantan Menteri Besar Kedah, Allahyarham Tan Sri Azizan bin Razak. Menjadi tanda tanya dimanakah barisan pemimpin daripada PKR? Di manakah Anwar? Di manakah Izzah?

Nampaknya Anwar dan geng-geng PKR yang lain lebih menyayangi Teoh Beng Hock yang membunuh diri kerana mahu menyimpan rahsia besar DAP. Anwar dan Azmin sepertinya tidak punya perasaan mahu melawat teman seperjuangannya satu masa dahulu. Tidak dihiraukannya lagi pejuang Islam yang bertahan dengan segala macam dugaan ke atas beliau semasa menjadi MB Kedah.

Itulah perangai sebenar Anwar dan puak pakatan lain. Ternyata pemimpin PAS hanyalah orang suruhan mereka. Mereka ketua, mereka berkuasa. Jika ada yang terkorban biarkan. Lebih baik jaga hati Cinabeng dari jaga hati Melayu.

2 comments:

 1. Al-Fatihah utk. Allahyarham TS Ustaz Azizan.

  Malangnya PAS makin diJAHANAMkan MUSUH ISLAM/MELAYU yg. terdiri dari bangsa Islam/Melayu sendiri atau PENYAMAQ!

  Saya sendiri pernah berjumpa Mat Sabu - saya syak dia ini dari puak Cina (muka dan perangai seolah mcm. Cina SAMSENG DAP). Puak Kristian Zionis sering menyamar sebagai orang Islam, termasuk utk. terus MENJAHANAMkan PAS sebagai parti Islam tulen, serta menjatuhkan Islam/umatnya dari dlm, termasuk dgn. menyebarkan fahaman Syiah, Komunis dan Kristian Zionis, dan menjatuhkan Malaysia (dan negara Islam lain) sbg. NEGARA ISLAM! Sebab itu makin ramai si kononnya-'Islam' yg. ganjil/kurang ajaq dlm. PAS, termasuk yg. membuat lapuran polis ke atas Mufti Kedah kita yg. menghentam fahaman Syiah. Dan tidak mustahil mana-mana pemimipin PAS yg. ingin bersatu dgn. UMNO, akan disasarkan MUSUH ISLAM/MELAYU ini utk. diracuni!

  Fahaman evangelis Kristian Zionis, ialah doktrin gabungan Kristian Protestant palsu dan pengganas Yahudi Zionis, SENJATA politik merbahaya yang mempergunakan agama, oleh penjajah Barat-Israel melalui CIA-US/MI6-UK/Peranchis/Jerman/Israel-Mossad/EU-NATO (di Malaysia melalui sekutu mereka, DAPBANGKAI/PKR). Fahaman ini dipergunakan untuk menjatuhkan Islam/umatnya, dan menjajah Palestin selamanya untuk memecahbelahkan PUSAT Islam di Timur Tengah, iaitu Mekah di masa hadapan dan seluruh negara-negara Islam yang kaya minyak-gas/sumber asli lain/tanah subur (untuk pertanian syarikat global GM US-Mosanto yang diharamkan di EU sebab boleh menyebabkan penyakit kanser dll). Bahkan Vatican juga telah dikuasai puak Kristian Zionis ini. Dan Zionisme adalah fahaman bertuhankan SYAITAN - jika perhatikan lambangnya dgn. amat teliti, lambang "star of david" hampir serupa dgn. lambang pengikut Syaitan/Satanisme - sebab itu mereka boleh membunuh Bumiputera Islam Palestin (dan umat Islam lain) beramai-ramai (Genocide), sesuka hati, selepas MENJAJAH Palestin dgn. BUAS, dan mahu MENJAJAH seluruh Dunia Islam yg. kaya minyak-gas!

  Maka tidak mustahil ada PENYAMAQ Bukan Islam dlm. PAS - termasuk menyamaq jadi puak Syiah, kerana kalau mereka buat ibadat bukan berpandukan Sunnah Wal Jamaah, mereka akan dituduh sbg. puak Syiah sdgkan mereka mungkin Bukan Islam yg. samada tidak tahu mengamalkan hukum Islam dgn. cara betul, atau memang mahu memesongkan ajaran Islam. Ini ialah kerana antara MO PENJAJAH KAPIR ganas Barat-Israel, ialah melatih Bukan Islam, termasuk untk MENYAMAQ sbg. pejuang Islam, untuk melagakan dan memperdayakan contohnya puak Shiah-Sunni sampai berbunuh sesama sendiri atau dibunuh amat kejam pengganas Bukan Islam itu, seperti di Palestin, Libya, Yemen, Syria, Somalia, Afghanistan, Mali, Sudan, Nigeria, Lebanon, selatan Thailand/Filipina dan Iraq, dan kemudian di Iran dll, termasuk Malaysia ini contohnya bermula dengan Sabah baru-baru ini. Bahkan pengganas TALEBAN, AL-QAEDA, Al-SHABAAB dan banyak lagi, adalah diCIPTA oleh Barat-Israel sendiri, untuk tujuan MENJATUHKAN Islam dan untuk melaksanakan PENJAJAHAN mereka, ke atas negara-negara Islam (lihat http://www.globalresearch.ca/fighting-al-qaeda-by-supporting-al-qaeda-in-syria-the-obama-administration-is-a-state-sponsor-of-terrorism/5339728, Fighting Al Qaeda by Supporting Al Qaeda in Syria: The Obama Administration is a “State Sponsor of Terrorism”, By Prof Michel Chossudovsky, Global Research, June 19, 2013).

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM/UMNO/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

  ReplyDelete
 2. Si TUA tak sedq diri masih sibuk BERANGAN nak jadi PM, mcm. si DUNGU-dgn-muka-MENGGERUNKAN- disyaki suntik BOTOX atau main ILMU HITAM JADIAN, kat Amerika skrg, berjumpa dgn. MUSUH-MUSUH Islam/Melayu - lihat http://oreoyabun.blogspot.com/2013/09/anwar-kini-di-new-york-mengadu-kepada.html, Anwar Kini Di New York Mengadu Kepada Al Gore & CFR?

  Masa YB PM kita kat Amerika, si tua-dungu ni pun ikut pi kat sana, apa hal? Tak tahu malu punya orang! Agaknya dia berangan dpt berucap kat UNlah tu - padan muka, tak dijemput pun, mcm YB PM kita!

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM/UMNO/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

  ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...