Konco-konco ku

Tuesday, November 11, 2014

TAHNIAH PAS!! ATAS SOKONGAN KEPADA PONDAN!!

GEMPAR satu Malaysia apabila Mahkamah Rayuan Putrajaya membuat keputusan membenarkan lelaki berpakaian wanita. Ini secara tak langsung menguatkan lagi kemunculan kaum Nabi Luth di Malaysia.

Atas pengiktirafan ini, maka bersoraklah geng-geng Anwar Ibrahim yang bakal menghuni penjara tidak lama lagi.

Benarlah katanya, jika Anwar (gay) masuk penjara maka akan muncul ribuan Anwar (gay) di Malaysia yang ingin memerintah negara.

Yang lebih menghairankan apabila satu masa dulu seorang pemimpin daripada Pas yang juga AJK Pas Pusat begitu lantang menolak golongan LGBT ini sehingga dibawa ke Muktamar Pas agar menolak golongan ini, namun hari ini orang itu jugalah yang berdiri paling hadapan meraikan kemenangan golongan ini di mahkamah.

Hebat Hanifa Maidin (Sepang) dan Khalid Samad (Shah Alam) yang bersungguh-sungguh mempertahankan golongan laknat Allah ini.

Benarlah kata Ustaz Kamaruzzaman (Pas Wilayah Persekutuan) dalam wacana di Unisel baru-baru ini bahawa Pas sudah rosak apabila ada segelintir pemimpinnya yang sudah terpesong jauh daripada landasan Islam dan matlamat Pas.

Semoga kita dijauhkan daripada bala Allah.

5 comments:

 1. Pembetulan bukan mahkamah rayuan negeri sembilan harap ambil maklum.

  ReplyDelete
 2. Sesungguhnya Hanipa Maidin, Khalid Samad dan tiga hakim mahkamah rayuan telah menempah api neraka. Tidakkah mereka tahu bahawa Allah telah menterbalikkan bumi kaum Nabi Luth yang mengamal seks luar tabie (liwat macam anwar ibrahim buat) walaupun ditegah oleh Nabi Luth. Ya Allah selamatkan lah orang2 Islam di bumi Malaysia dari golongan munafik ini. Sesungguhnya kepada Mu kami berserah. Amin.

  ReplyDelete
 3. Sokong. Pondan selalu terlibat dengan aktiviti seks luar tabie.

  ReplyDelete
 4. Nak buat mcm mana...
  PAS mmg dua alam pong..!

  ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...