Konco-konco ku

Friday, August 8, 2014

PKR MULAKAN JELAJAH CERAMAH JATUHKAN KHALID

GENG PKR sudah mula mengadakan edisi ceramah jelajah Selangor untuk menjatuhkan MB Selangor, Khalid Gagap. Malam tadi bertempat di Ampang, ceramah yang diadakan disebalik majlis makan malam bersama Jijah telah diadakan.

Antara yang disentuh adalah berkenaan kebobrokan Khalid Gagap dalam mentadbir kerajaan negeri Selangor.

Pasal skandal, pasal hutang serta pasal elaun yang diterima oleh Khalid Gagap semua dibongkarkan kepada umum.

Yang lagi best, Jijah dedahkan semua ni kat hadapan pengundi Cina Ampang supaya terus membenci kepimpinan Khalid Gagap.

Makin gagaplah Khalid sebab nak menjawab. PKR nampaknya serius mahu Jijah jadi MB Selangor.



4 comments:

  1. Hang pejatuh aku...aku pejatuh hang..last2 dua2 terlungkup...habis cerita....elok pun..itulah di PKR...Parti Kencing Rakyat... The Dungu's, ngoi dan bongok jer dok masih sokong parti lahanat ni...mcm haremmm...syok la org Selangor yang katanya cerdik pandai memilih PR terutamanya PKR jadi teraju negeri....hahaha...cerdik buah pelir ader laaa.... puiiiii...

    ReplyDelete
  2. Kah kah...ko agak kalo kalit serang balik mcm tu siri ceramah siap slide pasal punaisehat ekonomi selangor dengan gaji 1 hinggit ...elok la tu selamat bergaduh sesama sendiri...rasa anwar malu terkangkang

    ReplyDelete
  3. Ckp anwar ibrahim lunak sungguh....kalid dilayan mcm ahli keluatga dia sendiri pasal isu tukar mb dng bini dia....masa buat road show buka slide besar buruk dan buka aib kalid ibrahim.....gila betul si peliwat ni...nik aziz pesan layan munafik dng baik ....pada rakyat selangor ada mata sendiri mau tengok...ada akal sendiri mau pikir la....rakyat selangor mau kena bodoh lagi kaa??lu fikir la srndiri...

    ReplyDelete
  4. Kalau MB khalid ditelanjangkan begitu rupa oleh mereka, , insaallah itulah juga hasil yg akan mereka tuai nanti..

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...