Konco-konco ku

Wednesday, May 13, 2015

NIK ABDUH BERANG, KIT SIANG HINA HUDUD DI KELANTAN!!

BEGITU marah anak kepada arwah Nik Aziz apabila YDP Pas Kota Bharu, Kelantan membawa pemimpin utama DAP ke Kelantan di atas pentas ceramah menghina dan mempertikaikan undang-undang hudud yang dibentangkan oleh DUN Kelantan.

Riak kecewa Nik Abduh dapat dirasai apabila beliau mengeluarkan sendiri status yang menggambarkan sakit hatinya kepada kepimpinan Pas Kelantan yang tidak menghormati perjuangan Nik Aziz.

Di atas pentas ceramah yang turut dihadiri oleh Mat Sabu dan Rafizi, Kit Siang mempertikaikan undang-undang hudud yang dibawa oleh Pas. Pelik! Apabila hadirin yang hadir yang kebanyakannya adalah penyokong Pas bersorak dan bertepuk tangan menyokong ucapan Kit Siang.

Ternyata, Pas golongan ulama' sudah semakin diketepikan oleh ahli mereka sendiri. Sekarang, Pas golongan liberal mula menguasai dengan kewujudan PasMa yang lebih mesra dengan kafir DAP yang terang-terang menolak Hudud di Kelantan.

Jadi, adakah Pas sekarang boleh menjadikan negara Malaysia ini sebuah negara Islam seperti yang dilaung-laungkan sebelum ini?

Mohon ada jawapan daripada ahli Pas.

6 comments:

 1. demo nak berang bende..jemaahmu sendiri yg buat. klu dgn umno sesama islam x boleh..dgn DAPig okey..berang bende..last sekali angguk jg

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
   Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

   Delete
 2. Kit siang, ludah lagi kemuka mereka..itu yg sewajarnya.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mereka suka lu peduli apa?????? Bau ludah si apek tu lebih harum dari kasturi menurut ahli-ahli PAS tau!

   Biarkan mereka dengan kehinaan yang mereka cari sendiri!!!

   Delete
 3. Semua ahli pas dh buta hati nampaknya.. Betulah skrg.mushitdul am.pas.adalah lksial.

  ReplyDelete
 4. Harun Din lena tidur mimpi jumpa Nabi...dia shok dan tak hendak bangun2 dah

  ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...