Konco-konco ku

Monday, May 4, 2015

#PRKROMPIN : PAS RANCANG HALANG RAKYAT ROMPIN KELUAR MENGUNDI

RISIKAN yang diterima daripada salah seorang informer dari kem Pemuda Pas Rompin, Pas akan mengatur strategi terakhir mereka dengan beberapa kerja jahat supaya BN tidak dapat mengekalkan kemenangannya di Rompin.

Antara yang diberitahu oleh informer daripada dalam Pas adalah mereka merancang untuk menggunakan bas-bas yang membawa petugas Pas dari luar Rompin supaya dihalang setiap jalan-jalan keluar untuk ke tempat pembuangan undi pada esok hari.

Esok, 5 Mei merupakan hari pembuangan undi bagi PRK Parlimen Rompin. Maka, sudah pasti ada 1001 perancangan jahat daripada Pas yang bakal dilakukan untuk memastikan majoriti undi calon BN merosot walaupun mereka tahu Pas akan kalah teruk.

Pas nampaknya terdesak mahu menang di Rompin. Mungkin kerana untuk membuktikan kepada PKR, DAP yang Pas boleh bergerak sendiri tanpa kedua-dua rakan sekutu mereka dalam pakatan.

2 comments:

  1. pelik gak bas boleh masuk jalan berselut tgh2 hutam nk jemput org asli?

    ReplyDelete
  2. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...