Konco-konco ku

Saturday, October 31, 2015

SIRI SERANGAN TERBARU KEPADA KETUA PENGARAH BTN YANG BARU!!

'Cubaan memburukkan Menteri Azalina oleh facebooker upahan'
NAMPAKNYA Ketua Pengarah BTN yang bakal ditamatkan kontraknya sukar dan tidak boleh menerima hakikat bahawa kontraknya sebagai Ketua Pengarah bakal ditamatkan. Bergabung dengan Sahlan dan beberapa orang facebooker murahan, kumpulan mereka sekarang ini sedang ligat menyerang karekter Menteri Azalina dan juga bakal KP yang telah diumumkan Menteri iaitu Dato Ibrahim Saad.

Tindak tanduk Sahlan dan Raja Arif jelas mencabar keputusan yang telah dibuat oleh Perdana Menteri bagi menukar KP BTN yang baru agar agensi itu terus relevan.

Sebaik sahaja Azlina umumkan Ibrahim Saad menggantikan Raja Arif semua pihak yang berkepentingan termasuk Sahlan panas bontot. Peluang mereka untuk mempergunakan BTN untuk kepentingan peribadi terjejas sekiranya Raja Arif ditukar.

Mahu tidak mahu mereka perlu merekayasakan fitnah terhadap Azalina dan juga Ibrahim Saad.

Sehari dua ini gerakan 'topple' Azalina dan juga Ibrahim Saad digigihkan dengan penyebaran beberapa maklumat palsu yang bersifat  fitnah dan mengeji Azalina serta Ibrahim Saad.

Ingatkan Raja Arif bila balik dari mengerjakan Haji boleh bersifat baik serta tawaduk dan menerima hakikat bahawa beliau seorang pegawai kontrak yang boleh ditamatkan pada bila-bila masa tapi rupanya Raja Arif seorang yang tamak, bongkak dan meletakkan kepentingan peribadi melebihi kepentingan BTN.

Berjaya juga matlamat Raja Arif yang selama ini memberi habuan kepada penerbit dan pencetak buku menggunakan dana BTN. Kumpulan penerbit buku yang menjadikan BTN sebagai sumber pendapatan dijadikan funder untuk membayar kumpulan media baru bagi menggiatkan serangan ke atas Ibrahim Saad dan Azalina.

BTN dilihat semakin hilang arah. Fokus mempertahankan kerajaan sedia ada yang berbaki 2 tahun telah bertukar kepada gerak kerja pertahankan Raja Arif dan Sahlan.

Mereka berdua masih meletak harapan yang tinggi untuk terus berada di kerusi empuk tersebut bagi menyusun gerak kerja yang melayakkan mereka menjadi calon PRU14 akan datang.

No comments:

Post a Comment

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...