Konco-konco ku

Saturday, July 7, 2018

PENGANJUR 'IFTAR GAY', NUMAN AFIFI JADI PEGAWAI KHAS SADDIQ

Menteri Belia Dan Sukan Kerajaan Baru.

Daripada awak menipu rakyat, lebih baik meminta maaf dgn tindakan melantik kawan yg tidak bermoral dari segi Agama Islam. Perkara LGBT tiada “Discount” dalam soal Agama kita. Jelas awak menipu rakyat.

Walaupun depa dah delete senarai2 pegawai khas dari direktori KBS, tapi cache dapat kesan “tumbprint” di Google.

Nak nafi lagi tu..? Awak ingat kencing dlm pampers org tak tahu... Jangan ingat rakyat bodoh!



Rakyat boleh type NUMAN AFIFI KBS di handphone masing-masing. Kan nanti cakap kita “EDIT” pulak.

Baru 3 hari dah MENIPU Rakyat.

5 comments:

  1. Puak2 LGBT memang dah lama mengidam Bontot Syed Saddiq..Kemut keliling dia memang power!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan cakap banyak. Sekali kena kemut keliling...peremluan semua dah tak ada makna..kemut jantan kuat dan bertenaga..bagai nak putus zakar rasanya..sedaap!!!

      Delete
  2. Tak habis2 cerita ikon gay ni, nak termuntah aku, dia tak sedar dap sedang gunakannya untuk promote gay kat Malaysia ni. Buat malu keturunan syed saja?

    ReplyDelete
  3. Hari2 cerita ikon gay ni keluar TV, suratkhabar dan dlm blog2 perdana, dah macam takde muka lain, rakyat dah lama dah nak termuntah melihat dia ni!!!!!!

    ReplyDelete
  4. pak kadok menang sorak undi dia mengharap hutang ptptn lupus sebalik nya sibok nak main bontot plk

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...