Konco-konco ku

Wednesday, October 26, 2016

HANYA MENTERI-MENTERI, PEGAWAI JASA, CYBERTROOPERS UMNO PERTAHANKAN 1MDB - MUHYIDDIN

ISU 1MDB terus diperkatakan dan dipersoalkan dengan hangat di dalam Dewan Rakyat. Jika sebelum ini Dato' Seri Husni, Ahli Parlimen Tambun yang juga bekas Menteri Kewangan II mempersoalkan apa sebab diwujudkan 1MDB, hari ini Dewan Rakyat digegarkan lagi dengan pertanyaan mengenai 1MDB oleh bekas Timbalan Perdana Menteri yang juga Presiden PPBM.

Sepertinya mereka-mereka ini tidak pernah diberikan penerangan secara jelas oleh Arul Kanda tentang matlamat penubuhan 1MDB yang akan membantu Malaysia dalam menghadapi kekangan ekonomi global masa kini.

Persoalan serta sindiran terus diajukan kepada Ahli Parlimen Pagoh ini tanpa memberi peluang kepada Ahli Parlimen BN yang lain untuk menjawab walaupun Ahli Parlimen Ketereh, Tan Sri Annuar Musa bangun untuk mencelah namun tidak dibenarkan oleh Muhyiddin.

Lebih menjadi persoalan apabila Muhyiddin cuba untuk menyalahkan Menteri-menteri kabinet, Pegawai-pegawai JASA serta Cybertroopers UMNO kononnya mereka-mereka ini diupah untuk menyembunyikan hal sebenar mengenai 1MDB serta cuba menegakkan benang yang basah.

Betullah orang kata ahli politik yang sudah setengah abad memang ramai yang nyanyok!

Dahulu semasa dalam kerajaan dan menjawat sebagai orang nombor dua dalam kerajaan tidak sedikit pun persoalan-persoalan ini ditimbulkan. Malah apabila diberikan penjelasan dengan jawapan-jawapan dalam buku tebal mengenai 1MDB tidak pernah pun nak selak dan baca.

Tapi nak buat macam mana, Beginilah sikap pemimpin yang gila kuasa dan tidak sabar untuk menjadi Perdana Menteri.


4 comments:

 1. Mana si YidinSEMBAP si spesis JUBOQ BABI CILAKA ni dpt 20 JUTA utk. bayaq BETINA SUNDAL dia?! SPRM mana?!!!!!!

  Si yidinSEMBAP-PENGKHIANAT KITOL BANGKAI BABI ni dah TERANG2AN sekarang punya HARAM JADAH dok makin MENJILAT-dgn. RAKUS si KETURUNAN TERORIS PENJAJAH ZioNAZI PARASIT//PERASUAH/LANUN/PEROMPAK/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL DAPJUBOQ BABI KURAP RASIS/PORNO/HOMO-KULI2 ZIONIS/IS(IS)rael-MOSSAD; dan nak mengHINA YAB PM TERCINTA kita – sebab diSONDOL si BETINA SUNDAL KAPIR lu tu kah si yidinSEMBAP OI?!

  DASYATnya si PENGKHIANAT KITOL Islam/Melayu mcm. si yidinSEMBAP-muka mcm. BABI SONDOL ni - memang puak SETAN! Lihat di - https://helenang.wordpress.com/2016/08/16/muhyiddin-accuses-najib-of-fanning-anti-dap-sentiments/ , Muhyiddin accuses Najib of fanning anti-DAP sentiments, August 16, 2016 !

  Si yidinGILA SEKS ni – yg. MIANG nak MAMPOS ni , TAK pula SEDAQ DIRI and TAK tau MALU lansung; masih nak jadi PEMIMPIN Bumiputera/islam konon – lu diTUDUH buat JENAYAH ZINA dgn. BETINA SUNDAL KAPIR yg. disyaki EJEN ZIONIS-MOSSAD/DAPJUBOQ BABI – sampai memBAHAYAkan tugas lu (sbg. antara bekas pemimpin tertinggi negara dan UMN*) dulu, utk. melindungi BANGSA, AGAMA & NEGARA; tak pula lu SEDAQ DIRI si YidinSEMBAP OI?!!! JIJIKnya org. tua HIPOKRIT & PENGKHIANAT ni! TAK bermoral lansung - lepas tu BERANGAN nak jadi PM -PI MAMPOS si JANTAN KITOL MIANG oi!

  Dan dahlah tu – nak bagi HABUAN sampai 20 JUTA kat BETINA SUNDAL KAPIR tu – utk. MENUTUP SKANDAL ni! HARAM JADAH betul! Mana SPRM – bukankah ini RASUAH?!. Mana dia dapat duit sebanyak tu no – asal dia org. BANGSAWANkah mcm. YAB PM kita?! Mungkin duit BERJUTA si yidinSEMBAP ni yg. mcm. KACANG nak diberikan pd. si BETINA SUNDAL KAPIR tu - hasil dr. ROMPAKAN tanah2 PUSAKA nenek moyang BANGSA Bumiputera Islam/Melayu kami kat Johor tu – kat tokey2 SingaPORK kot?!

  Lihat di - http://www.malaysia-today.net/nika-gee-will-get-only-rm20-million-and-not-rm50-million/ :

  Nika Gee will get only RM20 million and not RM50 million

  August 12, 2016

  by MT Webmaster

  (Nek Tempoyak)

  Nota: Jadi, si YidinSEMBAP JUBOQ BABI, kami dok tunggu ni (kami akan terus BANGKITkan isu ni), bila lu nak SAMAN suami BETINA SUNDAL tu & RPK – JANGAN hanya tuduh itu FITNAH! Inikan Malaysia, bukan Barat (akibat "Free Speech" PALSU depa); jadi bolehlah SAMAN!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

   Delete
 2. Lahaiii...asal org bangkitkn isu najib, 1mdb mesti kuar anjing utama jibbo dok pertahan ngan fuckta...ko rasa la jing ade ke org baca ko nyer fuckta tu woiii...suhhh..suhhh...gi makan tulang lebihan makanan jibbo tu ...kang lambat kang jing2 lain amik....

  ReplyDelete
 3. Admin dan jing jibo sama2 bodoh.

  TSMY dah jadi 'bekas' TPM sebab tanya pasal 1MDB lah ngok

  ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...