Konco-konco ku

Monday, January 12, 2015

MANA YANG DIKATAKAN KHUTBAH JUMAAT PROMOTING EXTREMISM WAHAI PEGUAM ANWAR!!

DASAR perosak negara... Inilah antara muka-muka yang merosakkan keharmonian negara Malaysia. Mungkin sudah hilang idea atau sudah malap tahap glamor.. 

Eric Paulsen, yang juga Peguam kes bicara Anwar Berahim dan juga peguam PKR menuduh dan memfitnah JAKIM sekaligus terhadap umat Islam tentang khutbah Jumaat yang mengajak umat Islam ke arah extremist.

Pihak PAS hingga sekarang masih berdiam diri...

Pihak PAS terus membisu...

Atau telah dibisukan dengan KUASA dan WANG???

3 comments:

  1. Inilah Parti babi, dan Pas yang jadi Macai, boleh bersekudukan dengan part I Bagi terus membisu ,(jgn beri alasan kerana banjir)..semua Nie pukimak, itu lah musibah yang diturunkan allah. Itu pun masih cakap besar. Kita mesti lawan.

    ReplyDelete
  2. Saya ada tanya pd seorang kawan penyokong taksub party pas yg kebencian sgt tebal pd umno/bn tentang isue ini. Dia cuma diam. Tapi dlm hati saya tau sebabnya. Tak pernah nampak dia di mesjid setiap jumaat dan saya tau di mana dia waktu itu.

    ReplyDelete
  3. HAMPas yg bergabung dengan pembangkang cuma nak tumpang semangkuk, konon dengan sekutu pkr dan dap HAMPas bolih dapat kuasa sebab niatnya cuma nak bunuh UMNO. PAS cuma parti lancau dan mimpi syuuuuk sendiri macam ayam jantan klimek sedang meLANCAP melayan nafsu gila babi nak berkuasa.

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...