Konco-konco ku

Sunday, October 22, 2017

SYED SADIQ MENGAKU SILAP TUDUH TERIMA RASUAH BN

Itulah namanya mangkuk ayun. Apabila fitnah dah jadi umpana makanan mangkuk ni bagi menghalalkan cara dan parti mereka supaya kono terlihat bersih walhal mangkuk tak lebih sekadar menjadi penjilat tegar Tun M yang kemaruk nak pegang kuasa SEMULA!

Bila hati tu dah hitam. Memang akan hitam sahaja sampaikan nak buat penilaian sendiri tanpa rujukan atau sumber yang sahih.

Kan tak pasal-pasal dah jatuh dosa memfitnah.

***********************************

Ketua Armada PPBM Syed Saddiq Syed Abdul Rahman mengakui dirinya tersilap dengan menuduh ahli partinya menerima ‘dedak’ (rasuah) daripada Barisan Nasional (BN) kerana berterusan mengkritik kepimpinan tertinggi parti.

Memetik laporan Mole.my, Syed Saddiq mengakui tuduhannya sebelum ini disebabkan salah faham dan menerima maklumat tidak tepat daripada sumbernya.

Beliau sebelum ini mendakwa ditawarkan rasuah bernilai RM5 juta ringgit daripada individu bernama ‘H’ yang bertugas sebagai pegawai kanan di Pejabat Perdana Menteri.

Tambahnya, beliau juga ditawarkan geran untuk menggerakkan bengkel debat di seluruh Malaysia sekiranya bersetuju untuk meninggalkan PPBM dan mula menyerang Pengerusi PPBM, Tun Dr Mahathir Mohamad, dan Presiden, Tan Sri Muhyiddin Yassin.


1 comment:

 1. https://drive.google.com/file/d/0B6ut4qmVOTGWV2lZaDBldU5Mem8/view?usp=drivesdk

  Web: almawaddah.info

  Salam


  Kepada:  Redaksi, rektor dan para akademik


  Per: 1. "Surat Terbuka Kepada PM (Surat PM)' dan 2. "Beberapa Hadis Sahih al-Bukhari dan Sahih Muslim yang disembunyikan".

  Bagi tujuan kajian dan renungan. Diambil dari web: almawaddah. info

  Selamat hari raya, maaf zahir dan batin. 


  Daripada Pencinta Islam rahmatan lil Alamin wa afwan  ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...