Konco-konco ku

Monday, September 25, 2017

MB AZMIN SETUJU PESTA ARAK DIADAKAN DI SELANGOR

TAHNIAH kepada rakyat Selangor yang terus memberi sokongan kepada Pakatan Harapan DAP-PKR-PAN-PAS-PPBM atas usaha gigih mereka membawa pesta gilang-gemilang ke Selangor. Diharapkan dengan adanya pesta arak terbesar asia ini maka ekonomi Selangor akan terus kukuh bersama DAP.

Selepasa DBKL membatalkan permohonan lesen penganjuran arak di KL tempohari, kini Azmin terus meniti populariti apabila bersetuju untuk membenarkan pesta arak ini di adakan di Selangor dengan memilih beberapa tempat untuk cadangan program.

Hanya dengan penganjur mematuhi beberapa syarat PBT kawasan tersebut, Azmin Ali dikatakan telah memberi persetujuan secara lisan kepada pihak penganjur dengan bantuan daripada pemimpin DAP.

Nampak terdesak kali ini apabila ada campur tangan daripada pemimpin DAP yang tetap mahukan pesta ini diteruskan demi untuk meraih sokongan daripada kaum bukan Melayu.

Nampaknya Azmin tersepak apabila PAS Selangor menerusi Pemuda PAS nya membantah penganjuran pesta arak ini di Selangor sepertimana yang dinyatakan dalam sidang media beliau baru-baru ini.

Mari kita lihat adakah Azmin akan teruskan mengikut telunjuk DAP atau membatalkannya mengikut telunjuk PAS.

No comments:

Post a Comment

comment please.....