Konco-konco ku

Sunday, August 30, 2020

ANWAR BERDENDAM DENGAN TUN MAHATHIR PUNCA TIDAK BANTU CALON DI PRK SLIM

 

PEMIMPIN dari parti Tun Mahathir mengatakan perletakkan calon pejuang yang hanya berani menggunakan lambang pokok dalam PRK Slim tempohari bertujuan untuk memperkenalkan parti pejuang adalah bodoh.

Ini umpama menganiaya calon dari parti Tun sendiri yang dijadikan kambing hitam untuk kalah.

Dengan tiada jentera parti di peringkat akar umbi dan hanya dengan aura yang dimiliki oleh Tun tak akan berjaya untuk memenangi mana-mana kerusi.

Tun sudah hilang kekuatan dan hanya mengharapkan bantuan daripada parti komponen PH seperti PAN dan DAP sedangkan PKR tidak menurunkan jentera mereka.

Dengar-dengar Anwar mengarahkan supaya ahli PKR di Slim agar mengundi calon BN kerana mahu mengajar Tun agar tidak sombong.

Sedangkan Anwar langsung tidak menampakkan muka di PRK tersebut kerana dikatakan kecil hati dan berdendam dengan Tun yang meletakkan jawatan seterusnya meletakkan Anwar terus menjadi bakal PM Malaysia.

Rencah politik masa kini.

4 comments:

  1. klu pkr turun berkempen pun calon parti pujaWang tetap akn kalah juga....rakyat tidak akn tertipu utk kedua kali....hnya anwar jer yg sanggup kena tipu berkali2 utk jdi #pm tepi#...��

    ReplyDelete
  2. Aktor2 yang telah melewati kecerahan,dan meniti sumbu lilin yang semakin kecil...

    ReplyDelete

comment please.....