Konco-konco ku

Wednesday, June 13, 2012

NG SUE LIM TERDUDUK! MASYARAKAT CINA SEKINCHAN MULA BERI RESPON POSITIF TERHADAP BN!


Sebentar tadi berlangsungnya satu majlis makan malam sempena hari ibubapa yang diadakan di restoran sin min kee, sekinchan. Respon positif terhadap kepimpinan BN sekarang yang diterajui oleh DS Najib ditahap yang luar biasa.

Sokongan masyarakat Cina terhadap BN di Sekinchan nampaknya semakin kuat dengan adanya ketua MCA Selangor dan beberapa pemimpin MCA pusat yang kerap turun ke Sekinchan untuk menumpaskan Celeng Sekinchan, Ng Sue Lim.

Lebih 500 orang masyarakat Sekinchan hadir bagi memberi sokongan kepada Ahli Parlimen Sungai Besar yang hadir bagi merasmikan majlis ini. Datuk Hjh. Noriah Kasnon turut memberikan sumbangan kepada MCA Sekinchan demi memastikan BN terus bertapak dihati masyarakat Cina Sekimchan.

Sekinchan masih ada peluang untuk kembali kepada BN!

1 comment:

 1. Kepada Saudara-saudara dan Saudari-saudari yang hormati sekian,
  Bahawa saya, peguam Yip Jiun Hann, Pemuda MCA Gombak seorang anak Yip Kum Fook(mca gombak) ingin bertanya mengapa orang ramai begitu dengki bapa saya beristeri lebih dari tiga? Ini sebuah Negeri demokrasi, dia mahu sepuluh isteri pun hak dia sendiri, sekiranya dia bolih bertanggujawab.

  Demi Islam pun bolih berkahwin lebih daripada empat perempuan. Saya harap orang ramai berfaham dan jangan bodoh.

  Kalau semua mahu cabar demokrasi dan hak asasi, orang ramai bolih bertanya pada YB Perdana Menteri Datuk Seri Najib Abdul Razak and Pengurusi MCA Malaysia Datuk Dr. Chua Soi Lek, kerana memperbuatan mereka sama dengan bapa saya.

  Yang benar

  Pemuda MCA Gombak
  Sdr. Yip Jiun Hann

  http://margeemar.blogspot.com/2012/06/malaysia-between-les-majeste-treason.html

  REPLY:

  Anon 19:31 @Yip Jiun Hann. saya pekenal saya diri sendiri nama seorang lawyer jugak Marapoo a/l Tanyasapa. Ini orang Malaysia juga ada busybody takdak mau respeck sama demokrasi dak hak-hak kemanusiaan. Saya punya appa juga ada kawin 9 kali estet juga buat. Itu saya punya appa kasi bilang ini Malaysia duduk banyak freedom apa..India, Cina , Malayu juga boleh kasi kawin.Tapi itu Islam kasi kawin Ampat saja Mr.Yip, takda kasi lebih. Tuhan Alah cakap dalam Kitab Kuran kasi kawin satoo,duaa,tigaa, ampaaat. Tapi itu jam kaloo takda bole kontrol mari, angkat satoo jugak Mr Yip. You itu jam angkat Loyer mana ounya tempat?? Univesiti TonSan mana?? Mr.Yip itu main belakang mari pun sini undang2 Malaysia takda kasi macam isteri juga. Itu main banyak2 belakang nanti tabley kira macam you punya bapak loo. Ayoo yoo dey

  http://medantempurkedah.blogspot.com/2012/07/kebodohan-suara-keadilan-persoal-kenapa.html


  ReplyDelete

comment please.....