Konco-konco ku

Tuesday, June 12, 2012

BILA BADUT BERPOLITIK!! HANCUR SELANGOR KERANA BADUT!! @badutrakyat

Laaa...patut lah sejak 4 tahun pakatan memerintah semua benda yang dibuat untuk rakyat Selangor jadi bahan jenaka. Alangkah seronoknya si badut-badut ni duduk di SUK Shah Alam yang turun ke bawah untuk bertemu rakyat dan pengundi sendiri namun yang rakyat terima hanyalah badut ciptaan pakatan.

Orang dalam kesusahan ditimpa malang, tapi yang dihantarnya badut yang hanya buat lawak tak bertempat siapa yang dapat faedah? Terhibur ke hati rakyat jika yang diterima hanyalah seekor badut bercop PKR? 

Ketua badut Khalid semakin semak kepala akibat badut yang dihantar! JB nak bagitahu kat Khalid Gagap yang YB pakatan semua badut! Tak caya? Tanya rakyat sendiri!

SAYANGI SELANGOR
YAKINI BN

1 comment:

  1. Assalamualaikum,

    Sekadar peringatan bagi yang lupa." Wahai orang-orang yang beriman hendaklah kamu jadi orang-orang yang selalu menegakkan (kebenaran) karena Allah, menjadi saksi dengan adil. Dan janganlah sekali-kali kebencianmu terhadap sesuatu kaum, mendorong kamu untuk berlaku tidak adil. Berlaku adillah, karena adil itu lebih dekat kepada takwa. Dan bertakwalah kepada Allah, sesungguhnya Allah Maha Mengetahui apa yang kamu kerjakan" –(Al-Maidah: 8)

    ReplyDelete

comment please.....