Konco-konco ku

Tuesday, June 19, 2012

IDOLA PAS, IKHWANUL MUSLIMUN HANYALAH PROKSI YAHUDI DI MESIR!! PAS PROKSI DI MALAYSIA!!Abu Zain, Kajang – Pentagon telah menipu proksi mereka al-Ikhwan al-Muslimoon di Mesir! Pada minggu lepas 15 Jun 2012, Mahkamah Tinggi Mesir telah membubarkan Parlimen!. Perlembagaan sementara akan ditukar juga untuk menjadi pro kuasa sebalik tabir di Militari Kompleks Pentagon.

Pas dan PKR perlu ambil ikhtibar daripada apa yang terjadi di Mesir. Bersatulah. Negara akan terselamat, Rakyat akan terbela.

1 comment:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulah. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete

comment please.....