Konco-konco ku

Saturday, October 26, 2013

LIVE PRK DUN SUNGAI LIMAU: ELIZABETH WONG MENAKUTKAN ORANG PAS!! #BERANIHIJRAH

MALAM semalam, Elizabeth Wong Exco Kerajaan Negeri Selangor telah hadir di DUN Sungai Limau untuk bersama-sama dengan calon PAS berkempen. Namun kehadiran amat mengecewakan mungkin kerana majoriti di sana orang Melayu jadi mereka sudah tidak percaya lagi dengan orang Cina lebih-lebih lagi pemimpin dari pakatan haram.

Semasa mengajak para penyokong PAS yang tidak sampai 20 orang melaungkan REFORMASI, bukan sahaja suara para penyokong yang duduk bertenggek jauh dari pentas ceramah tidak kedengaran malah sumber JawaBernam di sana mengatakan, penyokong PAS sendiri ada yang beseloroh "kami bukan mahu transformasi reformasi, kami mahu tahu apa yang hang boleh bagi."

Barangkali sudah muak dengan laungan transformasi reformasi yang sudah basi. Orang Melayu Dun Sungai Limau sudah semakin bijak. Kalau setiap hari reformasi namun habuk satu apa pun tak dapat nak bagi pun susah jugak. Dulu dah bagi peluang, tapi banyak sangat orang jahat nak jatuhkan arwah Ustaz Azizan. Inikalilah?? PAS boleh blah!!!


4 comments:

 1. Reformasi lah bukan transformasi...

  ReplyDelete
 2. sorry salah taip...tq bro minaq jinggo...

  ReplyDelete
 3. Salam Brotherhood
  Jika tidak menjadi keberatan mohon tumpang pautan di blog tuan

  http://pecahpalakmikir.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Salam Brotherhood...
   Sudah ada dipautkan bro....

   Delete

comment please.....