Konco-konco ku

Thursday, June 20, 2013

PEJABAT BIRO TATA NEGARA DILANDA GEMPA BUMI SEKALI LAGI!!

BIARPUN PM Najib masih lagi tidak seceria dulu tapi kita tahu bahawa semuanya kini telah stabil dan ukuran untuk melihat kestabilan ini cukup mudah.,konotasinya amat jelas apabila agensi yang kononnya mengikut kata Ketua Pengarah Biro Tata Negara (BTN) paling berpengaruh telah selesai menghantar sebahagian besar Pegawai-pegawai mereka ke luar negara dan terakhir bercuti ke luar Negara adalah Timbalan Ketua Pengarah Latihan (TKPL) dan ini memberikan makna negara sedang stabil dan tidak ada mana-mana agensi yang berbuat demikian melainkan BTN,sama ada percutian itu  mendapat kelulusan pihak Ketua Setiausaha Negara  atau tidak,itu semua tidak penting kerana yang lebih penting BTN harus meraikan kemenangan BN  dengan bergaya. Baca lagi di SINI.

4 comments:

 1. Mengabih kan boreh jo, BTN ni. Cuba tanya fasal Rukun Negara, Perlembagaan Persekutuan Tanah Melayu, Ugama Islam dan Orang2 Melayu Islam diTanah Melayu ni, kenapa oarang Melayu dibenci oleh Cina diMalaysia ni, kenapa Melayu nak boikit peniaga Cina, kenapa PRU13 adalah PRU untuk Cina menunjuk kuasa? ada depa peduli? Tau nak kenyang perut sendiri je.

  ReplyDelete
 2. Biasala ym dato raja arif.......teori je lebih...buatnya tidak....ego je lebih.......

  ReplyDelete
  Replies
  1. Raja ni anut ajar an Syiah katanya...padan lah pun gitu...now dia Ada di Iran

   Delete
 3. Assalamualaikum, saya salah saorang daripada peserta kumpulan pertama kursus BTN 1973 di pertak kkb. utk mengembalikan btn kpd perjuangan teras membina bangsa dan utk meneutraliskan keangkuhan KP dan teamnya yg anwarinas saya cadangkan/sarankan timb. menteri menubuhkan alumni peserta kursus dan k.tangan btn sejak 1973
  sekian ikhlas dari saya

  ReplyDelete

comment please.....