Konco-konco ku

Wednesday, September 26, 2012

RUMAH KELING HINA ISLAM DI SERANG!! ITU BARU SIKIT BRO...

Malam tadi dikhabarkan rumah Gopinatang di Klang telah didatangi oleh sekumpulan golongan pendesak untuk memberi sedikit pengajaran kepada Gopinatang kerana telah menghina Islam sehingga menimbulkan kemarahan umat Islam di Malaysia.

Jangan tanya aku kenapa rumah kau kena pecah dan bagai. Berani buat berani tanggung la.

Konon minta maaf kat facebook dan cakap bukan ko yang buat. Siapa nak percaya beb? Ko tu memang jenis putar alam. Lepas minta maaf ko cakap merapu lagi. Tak kan kena hack lagi sekali?9 comments:

 1. pukimak kau lah....kau yang buat hal kau mesti settle perkara ni dgn org melayu...selama ni org melayu diam jer korang sume dah byk lemak...

  gua bg wrning sama luorg sume skali lagi lu org sume bikin hal korang memang menyesal seumur hidup

  lu kalau menumpang negara org buat cara menumpang....korang sume pendatang haram

  mmg sial lah kau ni.........

  ReplyDelete
 2. sabar bro.. kita buat dengan cara profesional.. tunggu masanya tiba....

  ReplyDelete
 3. susah nak komen kes mcm ni. kkdg kta x leh nak salahkn mereka ni, cos mereka pun manusia. mnilai org dr mata, tlinga. skang kta maki hamun si dia ni, tak mustahil bangsa lain n agama lain mnilai kta lebih teruk lg dr ni. spatutnya kta lbh bsikap rasional dlm mnangani hal2 mcm ni. jgn ikut prasaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kenapa xleh slhkn mereka??? Pelik plak aku dgn sokongan ko ni!? Abis bg ko tindakan terbaik ialah berdiam diri? Utk pengetahuan ko bkn kh bangsa2 lain sudah byk kali memaki bangsa MELAYU??? KAFIR LAKNAT BILA MULA MENCACI TUHAN DN NABI ko sebagai insan yg begelar ISLAM nk soh dok diam ja......pelik2

   Delete
 4. dah dasar negara yang tak habis-habis suruh orang melayu muhibah...jaga hati kaum lain...sabar dan tahan diri dari melawan sekiranya dihina dan diperlekeh kaum asing ni.....

  ReplyDelete
 5. Bunuhlah mereka di mana juga kamu temui. Usirlah dari tempat mereka mengusir kamu. Fitnah itu lebih besar bahaya daripada pembunuhan. Janganlah kamu memerangi mereka di Masjidil haram sehingga mereka memerangi kamu padanya. Sekiranya mereka memerangi kamu maka perangilah mereka. Demikianlah balasan golongan orang kafir.( al baqarah 191 )

  ReplyDelete
 6. Kepada Saudara-saudara dan Saudari-saudari yang hormati sekian,
  Bahawa saya, peguam Yip Jiun Hann, Pemuda MCA Gombak seorang anak Yip Kum Fook(mca gombak) ingin bertanya mengapa orang ramai begitu dengki bapa saya beristeri lebih dari tiga? Ini sebuah Negeri demokrasi, dia mahu sepuluh isteri pun hak dia sendiri, sekiranya dia bolih bertanggujawab.

  Demi Islam pun bolih berkahwin lebih daripada empat perempuan. Saya harap orang ramai berfaham dan jangan bodoh.

  Kalau semua mahu cabar demokrasi dan hak asasi, orang ramai bolih bertanya pada YB Perdana Menteri Datuk Seri Najib Abdul Razak and Pengurusi MCA Malaysia Datuk Dr. Chua Soi Lek, kerana memperbuatan mereka sama dengan bapa saya.

  Yang benar

  Pemuda MCA Gombak
  Sdr. Yip Jiun Hann

  http://margeemar.blogspot.com/2012/06/malaysia-between-les-majeste-treason.html

  REPLY:

  Anon 19:31 @Yip Jiun Hann. saya pekenal saya diri sendiri nama seorang lawyer jugak Marapoo a/l Tanyasapa. Ini orang Malaysia juga ada busybody takdak mau respeck sama demokrasi dak hak-hak kemanusiaan. Saya punya appa juga ada kawin 9 kali estet juga buat. Itu saya punya appa kasi bilang ini Malaysia duduk banyak freedom apa..India, Cina , Malayu juga boleh kasi kawin.Tapi itu Islam kasi kawin Ampat saja Mr.Yip, takda kasi lebih. Tuhan Alah cakap dalam Kitab Kuran kasi kawin satoo,duaa,tigaa, ampaaat. Tapi itu jam kaloo takda bole kontrol mari, angkat satoo jugak Mr Yip. You itu jam angkat Loyer mana ounya tempat?? Univesiti TonSan mana?? Mr.Yip itu main belakang mari pun sini undang2 Malaysia takda kasi macam isteri juga. Itu main banyak2 belakang nanti tabley kira macam you punya bapak loo. Ayoo yoo dey

  http://medantempurkedah.blogspot.com/2012/07/kebodohan-suara-keadilan-persoal-kenapa.html


  ReplyDelete
 7. HANG PA JGN TERPENGARUH DENGAN KOMEN DIATAS. SIAPA BERANI MENGAKU DIRINYA YG BUAT KOMEN TU. KENAPA PAKAI KOMEN TANPA NAMA. DAN KENAPA TULIS NAMA SENDIRI DALAM KOMEN TU. PADA SAYA SI KOMEN TU SENGAJA NAK BUAT HAL DAN NAK NAIKKAN KEMARAHAN ORANG MELAYU LAGI DENGAN ORANG CINA. HATI2 DENGAN APA YG BERLAKU KERANA SYAITAN2 YG ADA DALAM PR KINI AKAN MAIN PERANANNYA KERANA NAK KAN SOKONGAN TAMBAHAN PULA DAH DEKAT PRU , MULA LAH CARI DAN BUAT FITNAH YG BUKAN2.

  ReplyDelete
 8. https://www.youtube.com/watch?v=kWEoB5AXoLE
  Ketua Belia MCA Gombak YIP JIUN HANN,
  Berkenaan bapa U (YIP KUM FOOK, MCA GOMBAK) bertiga, Empat Isteri dan kaya, itu hal U sendiri,
  Mengapa U cuba Menbangkitkan Nama NABI MUHAMMAD S.A.W. bagi menburukkan nama kebaikannya. U cuba ingat memalukan Muslim?
  Yip Jiun Hann, U bukan Muslim kami harap jangan menyetul hal Agama Muslim dan kebaikan NABI MUHAMMAD S.A.W.
  Kalau tidak kami akan ajar U seperti perkara yang terjadi di U.S.A

  Kami Yang Benar,
  RAKYAT GOMBAK

  MCA Youth chief Gombak YIP JIUN HANN,
  Concerned father U (YIP KUM FOOK, Gombak MCA) three, four wives and rich, the case U itself,
  Yip Jiun Hann, U are not Muslims we please don't touch of Muslim's religion and the good thing Prophet MUHAMMAD S.A.W.
  Why U try generate name of PROPHET MUHAMMAD S.A.W. for bad name of benefits. U try to remember the shameful of Muslim?
  If not, we'll teach U such things happen in the USA

  Our sincerely,
  PEOPLE GOMBAK

  ReplyDelete

comment please.....