Konco-konco ku

Thursday, August 26, 2010

dajjal CORNER : THE GATE = SURIA KLCC


Mungkin ramai yang tidak percaya teori saya sendiri yang mengatakan bahawa menara kebanggaan kita, menara KLCC adalah salah satu simbol Freemason yang dengan sengaja diletakkan di negara kita supaya kita membangga-banggakan keagungan menara tersebut yang menjadi antara bangunan tertinggi di dunia. Tanpa kita sedari, kita juga telah mengagung-agungkan Freemason dan menjadi pengikut mereka.

Freemason adalah salah satu daripada organisasi rahsia Yahudi yang bekerja bersama Dajjal laknatullah dalam melaksanakan misi mereka mengawal dunia (New World Order). Selain daripada Freemason, banyak lagi organisasi-organisasi rahsia yang mempunyai misi yang sama seperti Illuminati (Illuminati menggunakan lambang piramid yang mengandungi MATA SATU/all-seeing eye didalamnya), Skull and Bones, Opus Dei, Priory of Sion, the Bilderberg Group, agensi-agensi Hollywood (CW Chanel, Columbia TriStar, etc..) dan bermacam-macam lagi. Tujuan mereka menubuhkan berbagai organisasi dalam mencapai satu misi yang sama hanyalah semata-mata untuk mengelirukan dan membutakan mata hati umat-umat manusia seluruh dunia dan menanamkan sifat Dajjal yang buta satu matanya (celik mata penglihatan tapi buta mata hati). 
 
 
Di atas adalah gambar “Master’s Carpet” yang telah saya highlightkan unsur-unsur penting didalamnya yang terdapat pada KLCC dan satu lagi struktur kebanggaan Malaysia yang akan saya beritahu kemudian.

Tak perlulah rasanya saya terangkan unsur masonic yang telah saya highlightkan dengan garisan berwarna kuning. Menara KLCC yang terkenal di serata dunia dengan nama Menara Berkembar Petronas telah menepati ciri ini. Dua tiang ini adalah Jachin dan Boaz yang menjadi lambang kebanggaan Freemason. Bekas-bekas Presiden Amerika yang menjadi ahli tertinggi Freemason seperti George Washington telah meletakkan kedua-dua tiang ini di hadapan kubur masing-masing sebagai tanda kebanggaan mereka.Unsur kedua iaitu lantai berpetak (garisan merah) juga boleh didapati berhampiran dengan KLCC. Dalam gambar di atas, lantai berpetak berada di bawah Jachin dan Boaz. Sama juga dengan lantai berpetak yang terdapat di KLCC tetapi telah disorokkan di dalam bangunan. Lantai berpetak ini terdapat di dalam bangunan Suria KLCC bukan di dalam dua menara utama bagi menepati syarat bahawa lantai ini berada di bawah tiang, bukan di dalam.
 
 
Dah terang lagi bersuluh, gambar ini membuktikan lantai berpetak Freemason di Suria KLCC. Nama ‘Suria’ juga diambil daripada objek sembahan agama-agama pagan iaitu matahari. 
Persamaan ketiga (garisan hijau) menunjukkan satu mata yang kuat memerhati selari dengan matahari dan bulan. Secara logiknya, matahari dan bulan berada dalam kedudukan selari di angkasa. Jadi, mata yang telah memerhati pergerakan kita selama ini juga tergantung jauh di angkasa.
 
 
 
RazakSat, satelit terbaru milik Malaysia adalah objek yang paling menepati ciri-ciri all-seeing eye. Berada selari dengan matahari dan bulan di angkasa, satelit ini juga memerhati tiap gerak-geri kita melalui kamera CCTV, internet dan bermacam lagi teknologi. satelit ini jugalah yang menghantar segala maklumat yang telah kita tulis di internet (Facebook) kepada agensi-agensi perisikan seperti CIA dan FBI bagi memantau segala kegiatan kita dan menyenangkan kerja-kerja mereka menghapuskan mereka yang menentang. Lihat sajalah apa yang sudah terjadi kepada Michael ‘Mikaeel’ Jackson yang dibunuh dengan penuh konspirasi setelah memeluk Islam. Berkemungkinan juga artis-artis lain seperti Britney Spears yang pernah berminat untuk mendekati Islam diugut bunuh kerana impak yang mereka boleh bawa kepada dunia Islam adalah sangat besar dan dapat merosakkan plan yang telah mereka rancang sejak sekian lama.

Lain-lain persamaan yang terdapat antara Menara KLCC dan Freemason.

Pedang yang menghubungkan kedua-dua tiang Jachin dan Boaz bakal menjadi senjata penting ketika perang akhir zaman nanti walaupun zaman kita dibanjiri dengan teknologi-teknologi terhebat yang pernah kita saksikan. Selain itu, kaki yang mendokong jambatan KLCC juga sangat menyerupai logo Freemason! Kedua-duanye mempunyai bentuk yang lebih runcing di bahagian bawah dan dicantum keduanya dengan satu bulatan di tengah.
 
 
 
Inilah bukti besar dan jelas yang menunjukkan negara kita masih dibawah jajahan kafir laknatullah. Kita selama ini telah dibutakan dengan tipu daya syaitan. Sesungguhnya dajjal telah berjaya menanamkan sifatnya dalam diri kita. Dia telah berjaya membutakan mata hati kita. Tanpa mata hati, kita akan sesat walaupun mata penglihatan kekal celik.

Sekian, segala yang baik itu datang daripada Allah dan yang buruk itu datang daripada kelemahan diri saya sendiri. wAllahua’lam. ~dob~

13 comments:

 1. Salam...Kita kena bezakan antara suratan, kebetulan dan andaian,sesuatu yang jelas dan kabur.Banyak perkara seperti budaya buruk yang ditiru oleh remaja kita amat merosakkan...gagal ditangani...semoga kita akan terus berada dalam negara yang mendapat keredhaanNya..

  ReplyDelete
 2. you see what you wanna see...
  pergi mati la wehhh

  ReplyDelete
 3. Sabar saudaraku..ini hanya sedikit pendedahan. Tidak perlu hendak kecil hati..

  ReplyDelete
 4. nanem!ko ni menakutkan aku ar.hahaha

  ReplyDelete
 5. wah, hebat gak analisa naim ni ek?ke ko copy paste je weh?hik3

  ReplyDelete
 6. Kita bersedia dan sampai menyampaikan sahaja. Kajian tetap dibuat, tapi bukan aku la..hehe

  ReplyDelete
 7. Jangan terlalu taksub dengan anti-Freemason atau anti-Yahudi, semua ini(binaan) adalah kebetulan sahaja...
  Kerana setiap binaan arkitektur saling tiru-meniru dan contoh-mencontohi maka akan berlaku / terbitnya idea dan hasil yang sama secara tidak disengajakan untuk niat buruk untuk mengagungkan institusi/agama/fahaman tertentu.

  ReplyDelete
 8. sori..lambang2 dlm freemason smuanya nye terlalu general..
  so xleh ckp twin tower ni salah satu dr dr lambang freemason
  mgkn ye mgkn x.
  bosan la citer pasla freemason.
  bukan leh tambah keimanan pon

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bosan tak payahlah baca.. :D
   Tulidan ni bukan untuk tambah keimanan pun kot, mungkin sekadar berhati-hati untuk jauhi tempat-tempat ni semampunya, kalau-kalau ada ritual tak baik yang boleh bagi kesan pada kita. ..

   Delete
 9. apakah PR akan runtuhkan KLCC kalau mereka berkuasa nanti..sbb dia org yg byk dok nak samakan kerajaan skrg dgn golongan freemasion n yahudi demi mendapatkan sokongan umat islam yg cetek pemikiran..
  so kalau ikut artikel nie..sebarang twin tower adalah dilarang dan haram sama sekali lah kepada umat islam..dan lebih teruk lg umat islam juga harus mencipta satu alat geometri baru sbb salah satu alat mengukur dlm set geometri tu sama ngan logo freemasion (yg mcm penyokong jambatan KLCC tu)
  One more thing kalau RAZAKSAT tu all seaing eye..mcm mana plak TiungSat, MEASAT1,2,3...semua tu milik Malaysia..dan setahu aku all seing eye tu satu jer..dan mana penulis dpt info yg kata semua data termasuk FB dipantau oleh RazakSAT dan disalurkan kpd FBI..dr bg kat FBI baik bg jer kat Bkt Aman..lg cepat tindakan
  PARAH ler hidup kalau semua benda dlm dunia ni nak dikaitkan dgn gerakan Freemasion..

  ReplyDelete
 10. lawak pulak....nanti penyindai kain pun dikatakan simbol Freemason :)

  ReplyDelete
 11. blog ini blog lawak

  ReplyDelete

comment please.....