Konco-konco ku

Wednesday, February 15, 2023

MENTERI BESAR JOHOR TARIK DIRI


 Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera.

Kita sedia maklum bahawa sekarang ini adalah musim pemilihan parti UMNO. Saya telah berdoa meminta petunjuk, ilham dan hidayah dari Allah SWT. 

Saya juga telah berusaha mendapatkan pandangan pelbagai pihak termasuk ahli keluarga, sahabat-sahabat, pemimpin-pemimpin, jentera akar umbi terutamanya di Bahagian Simpang Renggam tentang jawatan yang sesuai untuk saya menawarkan diri untuk pemilihan pada penggal ini. 

Saya telah membuat keputusan untuk terus memberi fokus khidmat bakti kepada negeri Johor dan InsyaAllah akan terus berusaha untuk mengukuhkan pentadbiran dan pembangunan negeri Johor. 

Oleh itu, saya tidak akan menawarkan diri untuk jawatan di peringkat pusat tetapi dengan rasa penuh rendah diri ingin menawarkan diri untuk jawatan Ketua UMNO Bahagian Simpang Renggam bagi pemilihan penggal ini. Saya akan memberi fokus kepada pentadbiran dan pembangunan di kawasan saya dan seluruh negeri Johor. 

Semoga keputusan ini diredai dan dirahmati Allah SWT. Saya merayu dan memohon sokongan dari perwakilan UMNO Simpang Renggam. 

Kepada Allah Saya Berserah


Yang Amat Berhormat
Menteri Besar
Negeri Johor

No comments:

Post a Comment

comment please.....